Sevdim Seni Bir Kere 129. bölüm izle... Sevdim Seni Bir Kere 130. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Hafta içi her gün Star TV'de yayınlanan Sevdim Seni Bir Kere dizisinde dün neler yaşandı? Sevdim Seni Bir Kere dizisinin 6 Mart 2020 Cuma gününde yayınlanan 129. bölümü izle...

Sevdim Seni Bir Kere 129. bölüm izle... Sevdim Seni Bir Kere 130. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Sevdim Seni Bir Kere'nin dün yayınlanan bölümünde; Leyla, Mirza'yı eve getirtir. Fakat Leyla'nın eve geldiği ilk gün, onu kötü bir sürpriz karşılar. Mirza'nın her şeyden habersiz annesi eve yeni bir gelin adayı ile dönmüştür.

Leyla ile Mirza'nın evlendiğini duyunca ise Leyla'yı evden koyar. Babaannesinin araması ile durumu öğrenen Mirza, Leyla'yı bulması için kardeşini gönderir, kendisi toplantıya girer.

Eylül ise Koray'ın evine gelmesi ile sinir krizi geçirir. Annesi de Eylül'ü Koray'dan hesap sorması için cesaretlendirir. Koray'dan hesap sormasını ister. Eylül ise Koray'a tüm yaşadıklarının hesabını sorar.

Leyla ise eve döndüğünde içinde hiçbir kırgınlık kalmamıştır. Mirza'da eve döndüğünde hiçbir şeyi umursamıyordur. Leyla olan biteni sindirmeye çalışsa da ilk gecelerinde Mirza'nın uyuyakalması onu derinden etkiler.

Melek ise anne ve babasının kendisini Melek'le evlendirmeye çalışan ailesine sinirlenerek gitmeye çalışan Yağız'ı durdurmak için elinden geleni yapar. Fakat durmayan Yağız'ı engellemek için kendisini merdivenlerden aşağıya atar. Bu olaya herkes çok üzülür. Yağız bile bu acitasyondan etkinlenmiştir.

SEVDİM SENİ BİR KERE 129. BÖLÜM İZLE

ulusal.com.tr

# Sevdim Seni Bir Kere # sevdim seni bir kere izle # Sevdim Seni Bir Kere fragman # Sevdim Seni Bir Kere eylül yağız # Sevdim Seni Bir Kere aslım # Sevdim Seni Bir Kere ozan # Sevdim Seni Bir Kere mirza leyla