Görümceden şok itiraf! Esra Erol'da canlı özet... Esra Erol'da da neler oluyor? 27 Şubat 2020 Perşembe Esra Erol'da izle

Bugün Esra Erol'da neler oluyor? Esra Erol'da programında canlı yayında neler oluyor? Esra Erol'da 27 Şubat günü neler yaşanıyor?

Görümceden şok itiraf! Esra Erol'da canlı özet... Esra Erol'da da neler oluyor? 27 Şubat 2020 Perşembe Esra Erol'da izle

Esra Erol'da bugün; Ramazan Soylu'nun eşi Leyla Soylu, boşanmak istemediğini ve Şerife'nin söylediği her şeyi yalanladı ve kocasına göz koyduğunu iddia etti. Leyla sonunda beklenilen itirafı yaptı ve "Görümcem Şerife, kocam Ramazan Soylu ile birlikte" dedi. Neden eşinden boşanmadığı sorulunca ise cevap vermekten kaçındı. Gelin Şerife boşanmak için kocası Ramazan ile boşanmak için adliye koridorlarında karşı karşıya geldi. İkili anlaşmalı boşandı. Şerife'nin görümcesi Leyla ise kocası ile Şerife'nin ilişkisini onayladı.Ramazan çocuklarının annesine ihtiyacı var diye velayetleri anneye bıraktı.

Kadir ve Hanife çifti, kızları Havva Nur bugün karşı karşıya geldi. İki tarafta birbirini suçladı. Havva Nur'un 2 aylık hamile olduğu ortaya çıktı. Havvanur, annesi Hanife'ye sarılmak barışmak istese de annesi kabul etmedi. Fenalaşan anne, kızına sitem etti. Kızını kabul etmeyen Kadir, kızının dün hamile olduğunu ve evlendiğini öğrendiği için artık kabul etmediğini anlattı.

ESRA EROL'DA 28 ŞUBAT PERŞEMBE

ulusal.com.tr

# esra erol # Esra Erolda izle # Esra Erolda canlı özet # Esra Erolda neler oluyor # 27 Şubat Perşembe # Esra Erol özet