Öncü Gençlik üniversiteleri Aydınlık'la donattı

Türk ordusu, ABD ve piyonları olan PKK/PYD terör örgütlerinin üstüne kararlılıkla giderken siyasi cephede de Öncü Gençlik üyelerinden büyük destek alıyor

Öncü Gençlik üniversiteleri Aydınlık'la donattı

Boğaziçi Üniversitesi’ndeki PKK destekçisi öğrencilere ilk yanıt Öncü Gençlik’ten gelmişti. Üniversiteyi Afrin Harekatı'na destek afişleriyle donatarak ve kantin kantin gezip açıklamalar yaparak Mehmetiçik’e selam gönderen Öncü Gençlik üyeleri, Çarşamba günü konuyla ilgili bir basın açıklaması düzenlemişti.

Gençler yaptıkları açıklamada “Türkiye Cumhuriyeti’ne düşmanlık taşıyan eylem ve söylemlerde bulunma özgürlüğü’ diye bir özgürlük yoktur! Yurt içinde ve sınır ötesinde ülkenin güvenlik ve huzurunun sağlanması için keskin ve kanlı bir mücadele yürütülürken teröre ve terör destekçiliğine özgürlük olmaz.“ diyerek üniversitelerde terör sempatizanlarına fırsat vermeyecekleri ilan etmişlerdi.

“AFRİN’DE ZAFER KAZANAN MEHMETÇİĞE BİN SELAM!”

Türkiye’nin dört bir yanında, üniversiteleri ayağa kaldıran Vatan Partisi Öncü Gençlik üyeleri dün de okullarını Türk bayrakları ve Mehmetçik’e destek afişleri ile donattı. “Mehmetçik’e katil deme özgürlüğü yoktur!” manşeti ile çıkan Aydınlık gazetesinin ilk sayfasını Türkiye'nin her yerinde, üniversitelerde panolara asarak, kantinleri dolaşarak öğrenci ile buluşturdu. Üniversitelerde Aydınlık Gazetesi masaları açan gençlere destek ve ilgi ise yoğundu.

Diğer yandan kampüslerde yapılan sesli duyurular ve dağıtılan bildirilerle üniversite öğrencileri Zeytin Dalı Harekatı ve Boğaziçi Üniversitesi’nde yaşananlar hakkında bilgilendirildi.

Öncü Gençlik üyeleri, tüm gençleri vatanın birliği ve bütünlüğü için birleşmeye çağırdı.

Konuyla ilgili konuşan Öncü Gençlik Genel Sekreteri Uğurcan Yardımoğlu şunları söyledi:

"Türk ordusu sınır ötesinde terör örgütlerini eze eze başarılı bir operasyon yürütüyor. Vatan Partisi Öncü Gençlik olarak siyasi cephesini en önde yürüttüğümüz Vatan Savaşında, birliği zedeleyecek her türlü girişimi ortadan kaldırmak için çalışmalar yapıyoruz. Boğaziçi'nde yaşanan olayla ilgili Çarşamba günü düzenlediğimiz basın açıklamasında da ilan ettik: Mehmetçiğe katil deme özgürlüğü olmaz. Biliyoruz ki özgürlük, vatanın bütünlüğü ve bağımsızlığı ile sağlanır. Milletimizin haklı mücadelesini duyurmaya, zaferlerimizi kutlamaya ve Mehmetçik'in yanında olduğumuzu dosta düşmana gösteren çalışmalarımıza devam edeceğiz."

ulusal.com.tr

# vatan partisi # öncü gençlik