Valeri Bganba'dan Doğu Perinçek'e mektup

Abhazya Cumhurbaşkanı vekili Valeri Bganba, Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'e özel mektup gönderdi. Mektubu, Perinçek'e Bganba'nın özel temsilcisi Avidzba İbrahim, teslim etti. İbrahim, Abhazya'nın tanıtılmasına katkı sunan Periçek'e Abhaz halkının teşekkürlerini de iletti.

Valeri Bganba'dan Doğu Perinçek'e mektup

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'in Abhazya temaslarına ilişkin Cumhurbaşkanı vekili Valeri Bganba teşekür mektubu gönderdi.

Abhazya Cumhurbaşkanı vekilinin özel temsilcisi Avidzba İbrahim, Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'i ziyaret etti.

Vatan Partisi İstanbul İl Başkanlığında yapılan ziyarette dostluk vurgusu yapıldı.

Özel temsilci Avidzba İbrahim, Abhazya'nın tanıtılmasına katkı sunan Periçek'e Abhazların teşekkürlerini iletti.

İbrahim, Perinçek'e Abhazya Cumhurbaşkanı vekili Valeri Bganba'nın özel mektubunu da takdim etti.

BGANBA'NIN PERİNÇEK'E MESAJI

"Ekselanslar, Saygıdeğer Perinçek! Size saygılarımı sunarak, Abhazya Cumhuriyeti ile Türkiye Cumhuriyeti arasında kapsamlı bir diyaloğun kurulması adına yürüttüğünüz çabalardan dolayı birkez daha minnettarlıklarımızı sunarım. Abhazya Cumhuriyeti'nin Yönetimi ve Hükümeti, önderlik ettiğiniz heyetin ziyaretinin sonuçlarını üstün derece takdir etmektedir. Partinizin önerdiği inisyatifler üzerinde aktif işbirliğine devam etme hazırlığımızı ifade etmekteyiz.Bu vesileden faydalanarak size olan en yüksek saygı güvencelerimi yenilemekteyim."

Perinçek, Abhazya'nın tanıtılması için çalışmalara başladıklarını ve devam edeceklerini ifade etti.

ulusal.com.tr

# vatan partisi # Doğu Perinçek # Abhazya