PSG çeyrek finalde

Şampiyonlar Ligi 2. turunda Fransız ekibi Paris Saint Germain, Bayer Leverkusen'i deplasmanda 4-0 yenerek kapıyı sonuna kadar açtı. Mücadelenin rövanşı 13 Mart'ta Paris'te oynanacak.

PSG çeyrek finalde

Şampiyonlar Ligi 2. turunda Paris Saint Germain, Leverkusen'e konuk oldu.

Paris Saint Germain, Leverkusen karşısında maça çok hızlı girdi. Fransız ekibinde Matuidi, Leverkusen savunmasının arkasına sarkıp güzel bir vuruşla takımını 1-0 öne geçirdi.

Erken golün etkisiyle maça moralli başlayan konuk takım Paris Saint Germain, dakikalar 39'u gösterdiğinde ise penaltı kazandı, topun başına Zlatan Ibrahimovic geldi ve İsveçli takımını 2-0'lık üstünlüğe taşıdı.

Ancak Paris Saint Germain'in durmaya niyeti yoktu. 42'nci dakikada Ibra, ceza sahası dışından sol ayağıyla inanılmaz bir vuruş yaptı ve skoru 3-0'a taşıdı. Zlatan'ın bu muhteşem golü, aynı zamanda ilk devrenin de skorunu belirledi.

İkinci yarıda sahada düşük bir tempo vardı. 59. da Emir Spahic, gördüğü kırmızı kartla takımını 10 kişi bırakırken, Paris Saint Germain de 88'de skoru 4-0 yaptı. Yeni transfer Yohan Cabaye, maçın sonucunu belirleyen gole imza attı.

Şampiyonlar Ligi 2. turunda Paris Saint Germain, deplasmanda Leverkusen'i 4-0 yenerek çeyrek finalin kapısını sonuna kadar açtı. Bu mücadelenin rövanşı 13 Mart'ta Paris'te oynanacak.

ulusalkanal.com.tr

# psg # leverkusen # ibrahimovic