Bursa'da sürücü ortalığı birbirine kattı

Bursa'da dur ihtarına uymayan sürücü ile polisler arasında kovalamaca yaşandı. Önce bir evin duvarına sonra polis aracına çarpan araçta uyuşturucu madde ele geçirildi.

Bursa'da sürücü ortalığı birbirine kattı

Bursa'da "dur" ihtarına uymayan sürücü, otomobili bir evin duvarına ardından polis aracına çarptıktan sonra yakalandı.

Ekipler, sokağa çıkma kısıtlamasında şüphelendikleri otomobili Osmangazi ilçesi Celal Bayar Caddesi'nde durdurmak istedi. Sürücü, polisin "dur" ihtarına uymayarak kaçmaya başladı.

Ekipler ile söz konusu araç arasında yarım saatlik kovalamaca yaşandı. Şüphelinin kullandığı araç, Altınova Mahallesi 1. Kale Sokak'ta önce bir evin duvarına ardından polis aracına çarparak durabildi.

Araç sürücüsü Ali İhsan A. ve yanında bulunan Mutlu Ç'nin üzerlerinde ve araçta yapılan aramada uyuşturucu madde ele geçirildi. Ali İhsan A. ehliyeti olmadığı için polislerden kaçtıklarını ve uyuşturucu madde kullanmadığını iddia etti.

# bursa # kaza # polis # uyuşturucu # Sürücü # dur ihtarı # osmangazi # ehliyet # kovalamaca # polisler # polis aracı # uyuşturucu madde # bursa kaza # trafik canavarı # kaza görüntüleri # Bursa Osmangaz # trafik magandası