Reyhan evine döndü! Yemin 200. bölüm izle... Yemin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yemin 201. bölüm fragmanı izle..

Kanal 7'nin sevilen dizisi Yemin 6 Mart Cuma günü, 200. bölümü ile izleyici karşısına çıktı. Yemin 198. bölüm izle... Yemin 201. bölüm fragmanı yayınlandı. Yemin 201. bölüm fragmanı izle...

Reyhan evine döndü! Yemin 200. bölüm izle... Yemin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yemin 201. bölüm fragmanı izle..

200. bölümünü deviren Kanal 7'nin Yemin dizisi, seyirciler tarafından ilgiyle izlenmeye devam ediyor. Emir ile Reyhan'ın zorluklarla dolu aşk mücadelesinde onları neler bekliyor?

Yemin dizisinin son bölümünde; Reyhan Emir’den gelecek güzel haberi bekler. Fakat Nebahat’in Reyhan için kötü bir sürprizi vardır.

Koğuşta bir bayram havası vardır. Diğer tarafta ise Nebahat içten içe hain planının sonuçlarını beklemektedir. Firdevs’in, çantasına koyduğu uyuşturucudan habersiz Reyhan Emir’den gelecek güzel haberleri bekliyordur.

Fakat bu sefer her şey Emir ve Reyhan'ın istediği gibi ilerleyecektir...

Masal’ın da gayreti ile iyice yakınlaşan Narin ile Kemal bu durumdan pek şikayetçi değillerdir. Diğer taraftan Masal’ın mutluluğu için ufak bir organizasyon içine giren Narin’i bu güzel günün sonunda büyük bir sürpriz beklemektedir. Erhan yine Oya'nın aklını çelmek için geri dönecektir.

Fakat Narin artık gözünü karartır ve Kemal ve Oya'nın yanında tüm gerçekleri yüzlerine haykırır. İkisi de duyduklarına inanamazken, Erhan'ın planları suya düşer.

YEMİN 200. BÖLÜM

YEMİN 201. BÖLÜM FRAGMANI

ulusal.com.tr

# yemin # yemin izle # Yemin fragman # yemin yeni bölüm fragmanı