Stüdyoda gergin dakikalar! Prof. Dr. Mehmet Ceyhan, Dr. Yavuz Dizdar'ın iddialarını çürüttü

Stüdyoda gergin dakikalar! Prof. Dr. Mehmet Ceylan, Dr. Yavuz Dizdar'ın iddialarını çürüttü.

Stüdyoda gergin dakikalar! Prof. Dr. Mehmet Ceyhan, Dr. Yavuz Dizdar'ın iddialarını çürüttü

Habertürk TV'de koronavirüs hakkında uzman görüşlerin alındığı Enine Boyuna programında Dr. Yavuz Dizdar'ın açıklamaları Prof. Dr. Mehmet Ceyhan'ın sinirlenmesine neden oldu.

Habertürk'te Enine Boyuna programına katılan alanında uzman kişiler koronavirüsü tartıştı. Programın konuklarından olan Prof. Dr. Mehmet Ceyhan ve Dr. Yavuz Dizdar arasında gerginlik yaşandı.

Dr. Dizdar, 3 ayda koronavirüs kiti yapılamaz açıklamasında bulundu. Bunun üzerine Prof. Dr. Mehmet Ceyhan, kitin yapım süresinin 3 gün olduğunu belirtti. Enfeksiyon Hastalıkları Derneği Başkanı Ceyhan daha önceden Sağlık Bakanlığı tarafından oluşturulan Kuş Gribi hastalığıyla mücadele eden ekipte de yer almıştı.

Prof. Dr. Ceyhan, bu salgının grip olmadığını söyleyerek söze başladı ve virüsün nereden değil nasıl bulaştığının önemli olduğunu söyleyerek Dr. Dizdar'ın yanlış yere yöneldiğini anlattı.

Dr. Dizdar'ın okulların kapatılmasını yanlış bulmasının üzerine de çocukların kapalı sınıfta oyun oynaması ile açık alanda oyun oynamasının arasında büyük fark olacağını da belirtti.

Daha sonra farklı altı boş iddiaların ele alınmasına sinirlenen Prof. Dr. Ceyhan, Onkoloji Uzmanı Dr. Dizdar'a atıfta bulunarak, "Onkoloji konusunu tartıştığınızda ben zaten gelmem. Böyle bir tartışma ortamı olduğunu bilmiyordum. Söylenen gazete haberlerini düzeltmek için gelmedim buraya" diyerek yayını terk etti.

# koronavirüs # Prof. Dr. Mehmet Ceyhan # Mehmet Ceyhan