Sokağa çıkma yasağı ikinci kez sınav erteletti

Milli Eğitim Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Mardin'in Nusaybin ilçesinde güvenlik uygulamaları ve sokağa çıkma yasağı TEOG'dan sonra da devam ettiğinden, 12 ve 13 Aralık tarihlerinde mazeret sınavının yapılmayacağı açıklanarak, "Nusaybin ilçesinde müfredat çerçevesinde telafi eğitimi yapıldıktan sonra, Bakanlığımız tarafından belirlenecek tarihlerde mazeret sınavı yapılacaktır" denildi

Sokağa çıkma yasağı ikinci kez sınav erteletti

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sistemi hafta sonu gerçekleştirilecek mazeret sınavlarının, Mardin'in Nusaybin ilçesinde telafi eğitimi sonrası belirlenecek bir tarihte yapılacağı bildirildi.

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, 25-26 Kasım'da TEOG sistemi kapsamında gerçekleştirilen ortak sınavların, Nusaybin ilçesinde güvenlik tedbirleri nedeniyle yapılamadığı anımsatıldı.

Açıklamada, "Nusaybin ilçesinde güvenlik uygulamaları ve sokağa çıkma yasağı sınavdan sonra da devam ettiğinden, 12 ve 13 Aralık tarihlerinde mazeret sınavı yapılmayacaktır. Nusaybin ilçesinde müfredat çerçevesinde telafi eğitimi yapıldıktan sonra, Bakanlığımız tarafından belirlenecek tarihlerde mazeret sınavı yapılacaktır" ifadelerine yer verildi. (AA)

# sokağa çıkma yasağı # ikinci kez