Vatan Partisi ve TGB vatandaşlara Aydınlık gazetesi dağıttı

Kürecik Radar Üssü önündeki eylemler büyükşehirlere taşındı. Vatan Partisi ve Türkiye Gençlik Birliği, ''Türkiye İsrail’in Gözcüsü Olamaz'' manşetli Aydınlık Gazetesi’ni yurttaşlarla buluşturdu. Ankara, İzmir, Mersin ve Aydın’ın meydanlarında Kürecik ve İncirlik üslerinin ABD ve NATO kullanımına kapatılması gerektiği haykırıldı.

Vatan Partisi ve TGB vatandaşlara Aydınlık gazetesi dağıttı

Malatya KürecikRadar Üssü’ndaki ABD ve İsrail karşıtı eylem Türkiye’ye yayıldı.

VatanPartisi ile Türkiye Gençlik Birliği 20 Mayıs günü Kürecik Radar Üssü önünde eylem yaptı. İsrail’in güvenliğini sağlayan NATO Üssü’nün kapatılması istendi.

Bu talebi Aydınlık Gazetesi, ''Türkiye İsrail’in Gözcüsü Olamaz'' başlığı ile manşetine taşıdı. Vatan Partisi de bu manşeti Ankara, İzmir, Aydın ve Mersin’de başta olmak üzere kent merkezlerinde vatandaşlarla buluşturdu.

İzmir’in Konak, Karşıyaka, Buca ve Urla ilçelerinin meydanlarında mazlum Filistin halkının mücadelesine sahip çıkıldı. İsrail'e verilecek en etkili yanıtın Kürecik ve İncirlik'ten ABD’nin çıkarılması olduğunu anlatıldı.

Vatan Partisi Mersin’de de Aydınlık’ı halkla buluşturuldu. Yurttaşlar her zaman Filistin'in yanında olduklarını belirtti.

Efeler diyarı Aydın’da da Filistin halkına destek verildi. Vatan Partisi ile Türkiye Gençlik Birliği, Atatürk Kent Meydanı'nda birlikte basın açıklaması düzenledi.

# izmir # abd # aydın # israil # parti # vatan partisi # filistin # nato # tgb # ab # Vatan # kürecik # radar