Bilal Erdoğan'dan sonra Sümeyye Erdoğan da vakıf kurdu

TÜRGEV'e kardeş geldi. Bilal Erdoğan'dan sonra Sümeyye Erdoğan'ın da bir vakfı oldu. Erdoğan ailesine yakın isimler tarafından Kadın ve Demokrasi Vakfı kuruldu. Sümeyye Erdoğan KADEM Vakfının kurucu yöneticileri arasında yer aldı

Bilal Erdoğan'dan sonra Sümeyye Erdoğan da vakıf kurdu

Bilal Erdoğan'ın ardından kardeşi Sümeyye Erdoğan'ın da bir vakfı oldu. Sümeyye'nin Başkan yardımcılığını yaptığı Kadın ve Demokrasi Derneği ile aynı adı taşıyan ‘Kadın ve Demokrasi Vakfı’ faaliyetlerine başladı.

Adı çeşitli iddialarla gündeme gelen TÜRGEV'in kız kardeş olarak gösterilen Kadın ve Demokrasi Vakfı’nın kurulmasına ilişkin Başbakanlık Vakıflar Genel Müdürlüğü’nün ilanı dün yayımlandı.

Kadem Vakfı’nın 100 bin lira nakit malvarlığı ile İstanbul Anadolu 6.Asliye Hukuk mahkemesinin 16 Haziran tarihinde kesinleşen kararıyla kuruldu. Vakfı’nın kurucuları arasında Kadın ve Demokrasi Derneği'de yer aldı.

Taraf'ın haberine göre merkezi İstanbul'da olan Vakfın kurucu ve yöneticileri Sümeyye Erdoğan'ın yanı sıra Albayraklar gibi Erdoğan ailesine akraba ve yakın aile dostlarından oluştu.

ulusalkanal.com.tr

# tayyip erdoğan # sümeyye erdoğan # bilal erdoğan # türgev # kadem