Emniyet'te deprem

Emniyet'te görevden almalar bu kez teşkilatın merkezini sarstı. Merkez teşkilatında 500'e yakın polisin görevden alındığı belirtildi. Görevden alınanlar arasında, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Dairesi'ndeki 6 şube müdürü ile Ankara İl Emniyet Müdürlüğü'ndeki 6 Emniyet Müdür Yardımcısı da var.

Emniyet'te deprem

Emniyet'te görevden almalar, bu kez Ankara'yı sarstı.

Zaman Gazetesi'nin duyurduğu bin 500 polis görevden alınacak iddiasının ardından, bugün ilk hareketlilik yaşandı.

Görevden almalar bu kez Emniyet'in merkez teşkilatındaydı. Merkez teşkilatında 500'e yakın polisin görevden alındığı belirtildi.

Görevden alınanlar arasında, Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı'ndaki 6 şube müdürü de bulunuyor. Şube Müdürleri arasında Mikail Uçak, Serkan Gürkan, Nadir Koçak, Tarkan Şahin, Adem Şahin ve İsmail Çakır bulunuyor. Asayiş, Personel, Güvenlik Daireleri'nde de birçok şube müdürü, amir ve polis memurunun görev yeri değiştirildi.

Ankara Emniyet Müdürlüğü’nde ise 6 Emniyet Müdür Yardımcısı görevden alındı. Müdür Yardımcıları Arif Canlı, Hasan Karaca, İbrahim Çapan, İbrahim Pala, Savaş Demirel ve İsmail Özyardımcı görevden alınarak Elmadağ’daki polis okuluna gönderildi. Görevden alınan 3 Emniyet Müdür Yardımcısı 17 Aralık Operasyonun hemen ardından atanmıştı.

Kararların duyulmasının ardından, polisler durumlarını öğrenmek için bilgisayarlara yüklendi. Aşırı yüklenme nedeniyle bilgisayarlar kilitlendi.

ulusalkanal.com.tr

# ankara # zaman gazetesi # deprem # görev # emniyet