FETÖ yöneticilerine 17 ilde operasyon

Fethullahçı Terör Örgütü'nün üst düzey yöneticilerine İstanbul merkezli 17 ilde operasyon düzenlendi. Soruşturma kapsamında aralarında örgütün MİT, Türk Silahlı Kuvvetleri, Emniyet Genel Müdürlüğü ve bakanlıklardan sorumlu yöneticilerinin de olduğu 53 kişi hakkında gözaltı kararı bulunuyor

FETÖ yöneticilerine 17 ilde operasyon

Fetullahçı Terör Örgütü'ne yönelik soruşturma kapsamında haklarında gözaltı kararı bulunan 53 kişinin yakalanması için İstanbul merkezli 17 ilde operasyon yapıldı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturmada, örgütün Milli İstihbarat Teşkilatı, Türk Silahlı Kuvvetleri, Emniyet Genel Müdürlüğü ve bakanlıklardan sorumlu yöneticileri ile bu kurumda çalışan kişiler belirlendi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ve MİT İstanbul Bölge Başkanlığının çalışmasıyla tespit edilen şüpheli 53 kişi için çıkarılan gözaltı kararının ardından ekipler, İstanbul merkezli 17 ilde operasyon başlattı.

Operasyonda çok sayıda kişinin gözaltına alındığı ve şüphelilerin adreslerindeki aramaların sürdüğü belirtildi.

ulusalkanal.com.tr

# fetö # Türk Silahlı Kuvvetleri # Emniyet Genel Müdürlüğü # operasyon # istanbul cumhuriyet başsavcılığı # Fetullahçı Terör Örgütü # MİT