Fenerli futbolculardan sahasının ortasında ilginç kutlama

Spor Toto Süper Lig'de bitime 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Fenerbahçe, 0-0 sonuçlanan Çaykur Rizespor maçının ardından saha içinde kutlama yaptı. Sahada şampiyonluk sevinci yaşayan futbolcular, bir süre sonra şampiyonluk için hazırlanan tişörtleri giymek için soyunma odasına gitti. Futbolcular içeri girdikten sonra statta ışıklar söndürüldü. Statta ışık ve lazer gösterileri yapılırken, sarı-lacivertli taraftarlar da cep telefonlarının ışıklarıyla tribünlerde güzel görüntüler oluşturdu.

Fenerli futbolculardan sahasının ortasında ilginç kutlama

Futbolcular, üzerinde "Mayıslar sizin olsun, biz Nisan'da şampiyonuz" yazılı şampiyonluk için hazırlanan özel tişörtlerle yeniden sahaya çıktılar. Ayrıca tişörtlerin arkasında şampiyonluk sayısını belirten "19" rakamı da yer aldı.

Saha ortasında statta çalınan şarkılar eşliğinde oynayarak şampiyonluğu kutlayan futbolcular, tribünlere giderek taraftarlara güller attı. Fenerbahçeli futbolculardan Emenike, Sow ve Webo, ellerinde bayraklarla sahada koşarak, tribünleri dolaştı.

ALPER POTUK'UN SAÇINI KESTİLER

Fenerbahçeli futbolcular, sahadaki kutlamalar sırasında takım arkadaşları Alper Potuk'un saçından bir bölüm kestiler.

Futbolcular sahada yaptıkları kısa kutlamanın ardından yeniden soyunma odasına gitti.

Maçın ardından tribünden ayrılmayan kadın ve çocuk taraftarlar, futbolcular yeniden sahaya girerken "Bu taraftar sizinle gurur duyuyor" diye tezahürat yaptı.

Futbolcular sahada oynarken, kadın ve çocuk taraftarlar da tribünlerde eşlik etti. Stat dışında da havai fişekler atıldı.

STAT DIŞINDA DA KUTLAMALAR SÜRDÜ

Bu arada stat dışında bulunan taraftarlar da meşaleler yakarak şampiyonluğu büyük bir coşkuyla kutladı.

DHA

# fenerbahçe # kutlama # alper potuk # makas