Leyla Aydemir bulundu mu? Seçim nedeniyle...

Bayramın ilk günü kaybolan Leyla ile ilgili bir gelişme yaşandı. 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili seçimleri dolayısıyla kayıp kız Leyla'yı arama çalışmalarına 1 gün ara verilecek. Aktarılan bilgiye göre Leyla Aydemir'i arama çalışmaları pazartesi günü tekrar başlayacak

Leyla Aydemir bulundu mu? Seçim nedeniyle...

SEÇİM NEDENİYLE ARA VERİLECEK

Bir köyün tamamen aranması için Bakanlar Kurulu Kararı gerektiğini, ancak şüpheli görülen evlerin savcılık izniyle arandığını sözlerine ekleyen dede Aydemir, şunları söyledi:

"Birçok ev, köpekler eşliğinde arandı. Köyün tüm arazisi, tarlalar, dere yatağı, hatta komşu köyler bile arandı. Özel ekipler bile torunumu bulamadı. Yetkililer, arama çalışmalarının bugün akşam saatlerine kadar devam edeceğini, Pazar günü seçim nedeniyle bir gün ara verilip, daha sonra kaldığı yerden devam edeceğini söyledi.

Bu arada tekrar söylüyorum. Allah'ını seven, yüreğinde biraz merhamet varsa torunumun yerini bilen veya duyan varsa, lütfen en yakın karakola gidip bilgi versin. Asılsız ihbarlarda bunup, hem bizi, hem de güvenlik güçlerini yanıltmasınlar. Bu tarif edilemez çok acı bir olay."

# Leyla Aydemir