Erdoğan: Şu an benim sabır safhamdır

Cumhurbaşkanı Erdoğan partisinin Genişletilmiş İl Başkanları toplantısında konuştu. Dövizdeki dalgalanmayla ilgili olarak "alçak bir saldırıyla karşı karşıya kaldık" ifadelerini kullandı

Erdoğan: Şu an benim sabır safhamdır

Erdoğan'ın konuşmasının satır başları şöyle:

Merkez Bankası'nın bağımsızlığının neticesini göreceğiz. Şahsen sabır safhamdır. Bu sabır da bir yere kadar.

Erdoğan, "Temmuz ayı boyunca da aynı seviyelerde seyreden dövizin ağustosta bir anda 7 lira seviyesine yükselmesi başlı başına bir ekonomik suikast girişiminin delilidir" dedi

Erdoğan şöyle devam etti:

Artık Türk Lirası. Yerli ve milli para. Uzun süredir şikayet konusu olan dövizle kira ödemesini ortadan kaldırdık. Sen elektrik ve su parasını dövizle mi ödüyorsun? Öyle 25 kuruşa simit yok. Gereği neyse o yapılacak.

Buradan vatandaşlarıma sesleniyorum, lütfen paranıza güvenin. Bu ülkede çözülemeyecek bir şey yok. Herkes kendini aldatıyor. Bizde artık ssitem oturmuş vaziyette biz artık döviz möviz bunları aşacağız.

Devleti manipülasyonlarıa köşeye sıkıştırarak haksız kazanç elde etmek isteyen simsarlara asla meydanı bırakmayacağız. Türkiye'nin her alanda yerli ve milli duruşa ihtiyacı olduğu gerçeği böyle dönemlerde çok daha açık bir şekilde kendini gösteriyor.

# erdoğan # Türk lirası # yerli para