Bakan Hulusi Akar'dan Kandil'deki harekat, Golan Tepeleri, OHAL ve Ege'deki gelişmelere dair değerlendirme

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Akar, "(Kandil’deki terör elebaşlarına yönelik hava harekatı) Bunların devamı gelecek. (ABD'nin Golan Tepeleri kararı) Bunlar çok yanlış, bu tür gidişat çok tehlikeli. Güzel bir atasözümüz var, rüzgar eken fırtına biçer. (Ege'deki gelişmeler) Herkesin tahriklerden uzak durmasını, anlayışlı olmasını, empati yapmasını bekliyoruz." dedi

Milli Savunma BakanıHulusi Akar, Kandil’deki terör elebaşlarına yönelik hava harekatına dair, "Bunların devamı gelecek" dedi.

Akar, ABD'nin Golan Tepeleri kararını "Bunlar çok yanlış, bu tür gidişat çok tehlikeli. Güzel bir atasözümüz var, rüzgar eken fırtına biçer" sözleriyle değerlendirdi.

Ege'deki gelişmeleri de yorumlayan Bakan Akar, "Herkesin tahriklerden uzak durmasını, anlayışlı olmasını, empati yapmasını bekliyoruz." şeklinde konuştu.

Akar, "OHAL kalktıktan sonra TSK'dan 1177 personel ihraç edildi. FETÖ ile mücadele hiçbir aksaklık, eksiklik olmadan, şiddetli şekilde devam ediyor." bilgilerini paylaştı.

# abd # hulusi akar # kandil # ege # milli savunma bakanı # Golan tepeleri