Vatan Partisi Milletvekili adayı Aziz Ergen köyleri gezdi, muhtarlarla biraraya geldi

Yıllarca Türkiye'nin birçok kentini gezdi, dağlarda terörle mücadele etti. Şimdi doğduğu topraklara Vatan Partisi Milletvekili adayı olarak döndü. Emekli Albay Aziz Ergen, Elazığ'ın köylerini gezdi, sorunlarını dinledi. Kimi su şebekesi olmamasından, kimi ürünlerine don vurmasından şikayetçi. Sorunları dinleyen Ergen köylülere söz verdi, "Bu toprakların evladı olarak, Meclis'e girdiğimiz zaman bunların hesabını soracağız" dedi.

Vatan Partisi Milletvekili adayı Aziz Ergen köyleri gezdi, muhtarlarla biraraya geldi

Vatan görevi için ayrıldığı topraklara, yani Elazığ'a 40 yıl sonra döndü. Hemşerilerinin sorunlarını Meclis'te çözmek için yeniden görev başına geçti emekli Albay Aziz Ergen.

Elazığ'ın konumu oldukça önemli. Kent adeta Doğu ve Batıyı birbirine bağlıyor. Ancak durumu hiç de iç açıcı değil. Kent sanki kaderine terk edilmiş. Köylerdeki durum da merkezden farklı değil.

Vatan Partisi Elazığ 1'inci sıra Milletvekili adayı Aziz Ergen, Şahinkaya, Gemici ve Koruk köylerine giti. Sorunları dinledi.

Şahinkaya merkez köy olmasına rağmen alt yapı çalışmalarından yararlanamıyor. Sorun sadece bu değil. Köyde 23 yıldır su kanalı var ancak su verilmiyor.

Köylüler ya susuz tarım yapıyor ya da kuyu suyu kullanıyor.

Gemici Köyü ise don nediyle kayısıdan dolayı zararda.

Aziz Ergen, Şahinkaya, Gemici, Koruk, Muratcık ve Pirinçci köyü muhtarlarıyla sorunların nasıl çözüleceğini konuştu.

Gemici Köyünde 22 yurttaş Vatan Partisi'ne üye oldu.

HABER-KAMERA: İLYAS GÜMRÜKÇÜ

ulusalkanal.com.tr