İşçi Partisi'nden çağrı: Vatan ve emek nöbeti başladı

İşçi Partisi'nden çağrı: Vatan ve emek nöbeti başladı

İşçi Partisi Genel Sekreteri Serhan Bolluk, Yatağan Termik Santrali’nin özelleştirilmesine karşı başlatılan direnişe destek vermek için Yatağan’a gitti.

Yatağan’da verilen mücadelenin Türkiye mücadelesi olduğunu vurgulayan ve direnişe destek için herkesi barikata çağıran Bolluk, yaptığı açıklamada şunları ifade etti:

"Vatan ve emek nöbeti başladı. Yatağan işçisi kendi üzerine düşen görevi yerine getiriyor, Halkın malına, milli değerlerine sonuna kadar sahip çıkıyor. Bu kapsamda fabrika içinde ve direniş çadırında bu nöbeti çok kararlı bir şekilde sürdürüyor. Biz İşçi Partisi olarak işçilerle yan yanayız, omuz omuzayız. Onların başarısı Türkiye cephesine yazılacaktır. Bugün bütün yurtseverler, emek dostları, siyasi partiler, kitle örgütleri, odalar Yatağan işçisinin yanında olmalıdır. Bu başarı kazanıldığı takdirde Türkiye işçi sınıfı ve Türkiye kazanacaktır.

Biz İşçi Partisi olarak örgütlerimize gerekli talimatları verdik. Burada uzun soluklu bir mücadeleye hazırlanıyoruz. Bir günlük mücadele olmadığının farkındayız. Bütün planlarımızı, hazırlıklarımızı buna göre yapıyoruz. Özelleştirme saldırısı burada durdurulacak ondan sonra Türkiye’nin önü açılacak ve üretim ekonomisinin yolu açılacak.”

ulusalkanal.com.tr

# işçi partisi # muğla # yatağan # nöbet # santral