Adana Demirspor taraftarı Kovid-19 önlemlerini rafa kaldırdı

Adana Demirspor taraftarı karantinayı rafa kaldırdı. Adana Demirspor'un 26 yıl sonra gelen şampiyonluğu kentte coşkuyla kutlandı. Kovid-19 önlemlerini unutan taraftarlar davul eşliğinde halay çekti. Önlemler ve yasakların yok sayıldığı bir başka görüntü ise İsrail'e tepki gösterilen konsolosluk önünde kaydedildi.

Adana Demirspor taraftarı Kovid-19 önlemlerini rafa kaldırdı

Adana Demirsporlu taraftarlar 26 yıllık süper lig özlemini sokağa dökülüp kutladı. Önlemler ve yasaklar yok sayıldı.

Adana Demirspor, TFF 1. Lig'in son haftasında aldığı galibiyetler sonucu şampiyonluğa ulaştı. Mavi şimşekler 26 yıl sonra tekrardan Süper Lig'e çıktı.

Maçın bitiş düdüğü ile birlikte, Adana Demirspor taraftarları kutlamalar için sokağa döküldü. Kentin birçok noktasında kutlama yapan taraftarlar, meşaleleri yakıp tezahüratlarda bulundu. Taraftarlar davul eşliğinde halay çekip takımlarının şampiyonluğunu kutladı.

Adanalı taraftarlar, sokağa çıkma kısıtlamasına rağmen araçlarını bayraklarla süsleyerek sevinç turları attı.

Ortaya çıkan görüntüler ise endişe yarattı. Vatandaşlar ne karantinaya uydu ne de Kovid-19 önlemlerine... Maskesiz ve mesafesiz kutlamalar büyük tepki çekti.

ÖNLEMLER VE YASAKLAR YOK SAYILDI

Öte yandan İsrail'in Doğu Kudüs'teki Filistinlilere yönelik saldırıları İsrail'in İstanbul Başkonsolosluğu önünde protesto edildi.

Yine aynı görüntüler vardı. Çok sayıda vatandaş akşam saatlerinden itibaren başkonsolosluk binası önünde toplanmaya başladı. O anlarda da Kovid-19 önlemleri yok sayıldı.

# adana # israil # filistin # şampiyonluk # yasak # protesto # önlem # kovid 19 # kısıtlama # karantina # doğu kudüs # tam kapanma # Adana Demirspor # başkonsolosluk # İstanbul Başkonsolosluğu # meşale