Aydınlık gazetesi İmralı'daki Öcalan'ın ifadelerini yayımlıyor

Aydınlık gazetesinin İmralı'daki Öcalan yazı dizisi çarpıcı manşetlerle devam ediyor. Gazete Öcalan'ın ağzından PKK'nın dış bağlantılarını ve PKK'yla ilgili sözlerini dikkat çeken ayrıntıları açıkladı.

Aydınlık gazetesi İmralı'daki Öcalan'ın ifadelerini yayımlıyor

Aydınlık Gazetesi'nin "İmralı'daki Öcalan" yazı dizisine sarsıcı manşetlerle devam ediyor.

Oyun her yerde oynanmıştır, Avrupa'da oynanmıştır, Yunanistan da başı çekmiştir. Neden; çünkü "Sen bizim işimiz için kullanılacağın kadar kulanıldın, artık Türkiye ile anlaşmaya başladın, anlaşıyorsun; biz seni mahvedeceğiz" diyorlar. O eylmeler falan hep Yunan kaynaklıdır.

Hiçbiç ek, yorum yapılmadan doğrudan Öcalan'ın ağzından aktarılarn bilgilere göre PKK eylemlerinin arkasında başka ülkeler var.

TİKKO'ya da bizim bazılarına da yaptırdı yaptırıyor. Onlar hep Yunan işi. Şimdi bunları çok dikkate alalım. ama şimdi bu durumda ben gidersem ne olur biliyor musunuz, Türkiye 84 süreci ile birlikte ne yaşadı ise 2000'li yıllara yayılacak, kırk türlü şey, Avrupa'da, kırsalda, doğuda falan; ayrıca Rusya'sından, güneyinden her tarafından karmakarışık edilecektir.

Bazı diyaloglar Öcalan'ın nasıl bir ruh halini de gösteriyor.

Beni ciddiye alınız. Bakın ilkokul sıralarında cami hocası vardı köyde. Ben hep onun arkasına geçip namaz kılardım. Bana dedi ki, "Sen böyle gidersen uçarsın, yani evliya olursun.

ulusalkanal.com.tr

# aydınlık # ifade # abdullah öcalan # İmralı