Galatasaray 1-1 berabere kaldı

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi 2'nci Tur ilk maçında Chelsea ile Türk Telekom Arena'da 1-1 berabere kaldı. Sarı kırmızılılar bu sonuçla 18 Mart'ta rövanş maçı öncesi tur umudunu Londra'ya taşımayı başardı.

Galatasaray 1-1 berabere kaldı

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi 2'nci tur ilk maçında İngiliz devi Chelsea ile Türk Telekom Arena'da karşı karşıya geldi.

Tempolu başlayan karşılaşmanın ilk tehlikeli atağında Chelsea başrol oynadı. Galatasaray kalesinde üst üste pozisyonlar bulan Chelsea, aradığı golü 9'uncu dakikada Fernando Torres ile buldu. Maçın ilk yarısı 1-0 Chelsea lehine sonuçlandı.

İkinci yarıya daha istekli başlayan temsilcimiz Galatasaray, rakip kalede üst üste pozisyonlar buldu. 63'te gole çok yaklaşan ve Selçuk'un topa dokunuşunda direği aşamayan Galatasaray, 65'inci dakikada skoru eşitledi.

Sneijder'in asistinde Chedjou, Türk Telekom Arena'yı sevince boğan golü kaydetti.

Golden sonra baskısını artıran ve rakip sahada daha çok topa sahip olan Galatasaray, 75'inci dakikada ikinci gole Telles ile yaklaştı. Willian'dan topu kazanan Telles, ceza sahası dışından çok sert vurdu. Şutunda kaleci Petr Cech güçlükle topu kornere çeldi.

Kalan dakikalarda da baskılı oynayan sarı kırmızılılar, galibiyet golünü bulamayınca mücadele 1-1 sona erdi.

Rövanş maçı 18 Mart'ta İngiltere'de Stamford Brigde Stadı'nda oynanacak.

ulusalkanal.com.tr

# şampiyonlar ligi # Londra # chelsea # 2.tur # 1-1 # stamford bridge