F tipi örgüt soruşturmasına dahil edilen TUSKON'da kopuş hızlandı

F tipi örgüt soruşturmasına dahil edilen TUSKON'da, BOYDAK Holding'in ardından ikinci ayrılık yaşandı. Gaziantep'in köklü markalarından NAKSAN holding TUSKON'dan ayrıldı. Yapılan açıklamada, "Bugünlere devletimiz sayesinde geldik. Naksan Holding olarak TUSKON’dan ayrıldık" denildi.

F tipi örgüt soruşturmasına dahil edilen TUSKON'da kopuş hızlandı

Fethullahçı Terör Örgütü operasyonları kapsamında, bağlı federasyonlarda arama yapılan Türkiye İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu TUSKON'da kopuş süreci hız kazandı. BOYDAK holdingin ardından NAKSAN holding de konfederasyondan ayrıldı.

TUSKON ve bağlı federasyonlara yönelik 6 Kasım’da yapılan polis baskını sonrası, Boydak Holding Konfederasyonla tüm ilişkilerin kesildiğini duyurmuştu.

Boydak Holding’in ardından ikinci kopuş da yaşandı. Gaziantep’in önemli holdinglerinden olan NAKSAN, konfederasyondan ayrıldıklarını duyurdu.

Naksan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Nakıboğlu adına yapılan yazılı açıklamada, “Bugünlere devletimiz ve hükümetlerin desteğiyle geldik. Her zaman millet iradesi ile şekillenen demokrasinin ve demokrasinin yürütücüsü olan devletimizin yanında olduk. Naksan Holding olarak TUSKON’dan ayrıldık. Bundan böyle hiçbir tüzel veya gerçek kişiler, ismimizi herhangi bir kurum ve kuruluşla anmamalıdır” denildi.

ulusalkanal.com.tr

# naksan holding # f tipi örgüt