Bir dinozor ihalesi daha düzenlendiği ortaya çıktı

Ankara'da Atatürk Orman Çiftliği Kavşağı'na dikilen ve maliyetiyle adından söz ettiren Dinozar heykellerinin sayısı artacak. Büyükşehir Belediyesinin ikinci dinozor ihalesini düzenlediği ortaya çıktı. Tek firmanın katıldığı ihalenin bedeli ise 5.6 milyon lira.

Bir dinozor ihalesi daha düzenlendiği ortaya çıktı

Ankara’da yolu Atatürk Orman Çiftliği kavşağından geçen herkesin gözüne çarpan dinazor heykelleri şimdi de ikinci bir ihaleyle gündemde.

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin 8,6 milyon liralık maliyet ile diktiği dinozor heykelleri Ankaralılar tarafından tepkiyle karşılanmıştı.

Dinazorlar Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek tarafından yeterli görülmedi ve Ankara’nın diğer bölgelerine de dinazor heykeli dikme kararı alındı. Bununla ilgili de yeni bir dinozor ihalesinin yapıldığı ortaya çıktı.

Tek firmanın girdiği ihalenin bedeli 5,6 milyon lira.

İhale kapsamında, 20 bin metrekarelik dinozor çadırlarının dışına yapılacak kayaların içine dinozor iskeleti ve gözü monte edilecek.

Ankara Büyükşehir Belediyesi konuyla ilgili yaptığı açıklamada ihale bedelini reddetmedi. İhalenin sadece dinozorlarla ilgili olmadığı belirtildi.

Açıklamada “dinozorlar Ankara'nın her yeri için değil sadece Ankapark için alındı” denildi. Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin dinozorlar için harcadığı toplam miktar ise 14 milyon lirayı geçti.

ulusalkanal.com.tr

# ankara # melih gökçek # Ankara Büyükşehir Belediyesi # Atatürk Orman Çiftliği # dinazor