Hacı kabullendi! Esra Erol'da canlı özet... Esra Erol'da neler oluyor? 11 Mart Çarşamba 2020 Esra Erol'da izle

Bugün Esra Erol'da neler oluyor? Esra Erol'da programında canlı yayında neler oluyor? Esra Erol'da 11 Mart Çarşamba günü neler yaşanıyor?

Hacı kabullendi! Esra Erol'da canlı özet... Esra Erol'da neler oluyor? 11 Mart Çarşamba 2020 Esra Erol'da izle

Esra Erol'da bugün; Hacı sonunda Müzeyyen ile ayrılmayı kabul etti. 3 yıllık evliliği ve 1 çocuğu olan Müzeyyen, internetten tanıştığı kişi ile sevgili olmuş ve evi terk etmişti. Hacı ise eşini geri istemişti. Hacı bugün Müzeyyen'den boşanmayı kabul etti. Çocuğun velayeti babası Hacı'da kalacak.

Zeliha ve Şevket bugün yayında tekrar yüzleşti. Zeliha evden ilk kaçtığında, Bingöl'e gittiğini söyledi. Bir arkadaşı aracılığıyla tanıştığı kişi ile gönül ilişkisi kuran Zeliha, eşi ile kavga ettiği zaman Bingöl'e gittiğini ve 4 gün onunla kaldığını söyledi. Zeliha, daha sonra İstanbul'a döndüğünde polisler tarafından tutulduğunu söyledi.

Zeliha'nın yanına kaçtığı Berat ise canlı yayına telefon ile katılarak; aralarında geçen konuşmaları anlattı. Zeliha'nın ilk başta kendisine evli olduğunu söylemediğini fakat daha sonra evli olduğunu öğrendiğini söyledi. Berat, Zeliha'nın kendisine sürekli yazdığını söyledi. Berat, Zeliha'nın madde kullandığını iddia etti. Zeliha ise kullanmadığını sadece öyle söylediğini iddia etti.

Ayrıntılar geliyor...

ESRA EROL'DA 11 MART ÇARŞAMBA

ulusal.com.tr

# Esra Erolda # Esra Erolda canlı özet # 11 Mart Çarşamba 2020