Survivor Aycan'ın şifresi ne? Milli Takım'dan atıldığı ortaya çıktı! Acun Ilıcalı'nın çözdüğü şifreli mesaj da ne yazıyordu? Aycan Yanaç kimdir?

Survivor 2020'nin iddialı isimlerinden biri olan futbolcu Aycan Yanaç'ın dün akşam Acun Ilıcalı ile yaşadığı diyalog gündem oldu. Aycan'ın şifreli konuşması sevgilisi için miydi?

Survivor Aycan'ın şifresi ne? Milli Takım'dan atıldığı ortaya çıktı! Acun Ilıcalı'nın çözdüğü şifreli mesaj da ne yazıyordu? Aycan Yanaç kimdir?

A Milli Kadın Futbol Takımı'nda top koşturan 21 Kasım 1998 yılında Almanya'da dünyaya gelen Aycan Yanaç, 2018 yılından beri Türkiye A Milli Kadın Futbol Takımı'nda oynuyordu.

Fakat A Milli Takım Teknik Direktörü Necla Güngör, Aycan Yanaç'ın Survivor'a katıldığı için bir daha milli takıma çağrılmayacağını duyurdu. Aycan Yanaç'ın henüz bu durumdan haberi yok fakat Güngör'ün açıklamasına göre takıma bir daha çağrılmayacak olmasının sebebini ise, "Koronavirüs ortaya çıkmasaydı, biz Rusya, ardından da Kosova ile iki maç yapacaktık. Aycan bu süreçte de Survivor’da olacaktı. Siz bir teknik direktör olsanız, yarışmadan Aycan’ı çağırıp milli takıma alır mıydınız?" cümleleri ile açıkladı.

Aycan'ın takımı ile birlikte kazandığı iletişim ödülünde arkadaşı ile şifreli mesajlaşması da Acun Ilıcalı'nın radarından kaçmadı ve dün akşam ki ada konseyinde mesaj şifrelerini çözdüğünü üstü kapalı bir şekilde açıkladı.

İşte o konuşmalar;

Konuşmaların nereye çıktığı açık açık konuşulmasa da izleyiciler Aycan'ın aldatılmış olabileceğini düşündü.

# survivor aycan