Narin Reyhan'a umut oldu! Yemin 242. bölüm izle... Yemin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yemin 243. bölüm fragmanı izle...

Kanal 7'nin sevilen dizisi Yemin 1 Mayıs Cuma günü, 242. bölümü ile izleyici karşısına çıktı. Yemin 242. bölüm izle... Yemin 243. bölüm fragmanı yayınlandı. Yemin 242. bölüm fragmanı izle... Kanal 7'de her gün yayınlanan Yemin dizisi, seyirciler tarafından ilgiyle izlenmeye devam ediyor. Emir ile Reyhan'ın zorluklarla dolu aşk mücadelesinde onları neler bekliyor?

Narin Reyhan'a umut oldu! Yemin 242. bölüm izle... Yemin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yemin 243. bölüm fragmanı izle...

Yemin dizisinde dün; Reyhan'ın durumunu öğrenen Narin onun için bir çıkış yolu aramaktadır. Aynı zamanda arkadaşının durumu için de çok üzgündür. Bu sırada Kemal ile hastalığı nedeniyle daha çok yakınlaşmışlardır. Bu durumu anbean izlemektedir ve her fırsatta Narin'i rahatsız eder.

Reyhan ise bebeği ile mücadelesine devam eder ve onun kararlılığını anlayan Emir'in desteğini de yanına çeker. Cavidan, Reyhan'ın hayati risk taşımasına çok memnundur ve yüzüne yerleştirdiği masum maske ile evdeki herkesi neşelendirmeye çalışır.

Bu sırada Narin hastanede Reyhan'ın durumunda olan bir hastayı bulduğunu söyler ve Reyhan'a umut olur.

YEMİN 242. BÖLÜM

YEMİN 243. BÖLÜM FRAGMANI

ulusal.com.tr

# yemin # yemin izle # Yemin fragman # yemin emir # yemin reyhan # yemin kemal # yemin narin