Davutoğlu, Erdoğan'a hangi iki isimden rahatsız olduğunu söyleyince "sen git" cevabını aldı

Davutoğlu, Erdoğan'a hangi iki isimden rahatsız olduğunu söyleyince "sen git" cevabını aldı

Yeniçağ gazetesi Yazarı Ahmet Takan, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun AKP'deki iki isimden rahatsızlığını dile getirmek için de Erdoğan ile görüştüğünü yazdı.

Takan, yazısında, Davutoğlu'nun kendisi aleyhine sürekli çalışan ve ta en başından beri çok rahatsız olduğu iki ismin Çalışma Bakanı Süleyman Soylu ve AKP Genel Sekreteri Abdulhamit Gül olduğunu da belirtti.

İşte Ahmet Takan'ın 'Ahmet Hoca 2 kelle istedi, kendisi gitti!..' başlıklı yazısının ilgili bölümü:

"Mecburiyetten görevi bıraktım" itirafı ile koltuğa veda eden Ahmet Hoca'nın sarayda başına gelenleri dünkü yazımızda geniş bir şekilde özetlemiştik. Ancak!.. Şu yeni ulaştığım saray kulislerini de sizinle paylaşmadan edemeyeceğim!..

Ahmet Hoca, aslında koltuğa veda etmek için değil kendisi aleyhine sürekli çalışan ve ta en başından beri çok rahatsız olduğu AKP'deki 2 ismin kellesini almak içinde gidiyor saraya. Bu isimler kim? Birincisi, en başında kabineye sokmak istemediği Çalışma Bakanı Süleyman Soylu. İkincisi; AKP Genel Sekreteri Abdulhamit Gül. Rahatsızlıklarını anlatıyor ince detaylarıyla Ahmet Hoca, refiklik hukukundan orda da dem vuruyor. R.Erdoğan'dan aldığı cevap ise gayet net oluyor; "sen git"...

ulusalkanal.com.tr

# erdoğan # Davutoğlu # hangi iki isimi # sen git