CHP ve MHP, F tipine sahip çıktı!

Ergenekon, Poyrazköy Kumpas davalarında sahte delillerle tutuklamalar yapan savcı ve hakimlere CHP sahip çıktı. CHP Grup Başkanvekili Levent Gök mecliste yaptığı basın açıkmasında Başta Zekeriya Öz olmak üzere HSYK’nın meslekten ihraç ettiği savcıları yolsuzluğun üzerine giden savcılar olarak tanıttı. MHP’li Meral Akşener de iktidara geldiklerinde yargılanan f tipi polisleri görevlerine geri döndüreceklerini söyledi.

CHP ve MHP, F tipine sahip çıktı!

CHP ve MHP F tipi hakim, savcı ve polislere sahip çıkma noktasında ısrarını sürdürüyor.

CHP Grup Başkanvekili Levent Gök, Zekeriya Öz, Celal Kara, Muammer Akkaş, Mehmet Yüzgeç ve Süleyman Karaçöl’ün meslekten ihracıyla ilgili Meclis’te basın açıklaması yaptı. Gök, Ergenekon ve Poyrazköy davalarında sahte delillerle kumpaslara imza atan isimlerin yolsuzluğun üzerine giden savcılar olduğunu ileri sürdü.

Söz konusu kumpaslarda görev alan F tipi polislere de MHP sahip çıktı. MHP milletvekili Meral Akşener katıldığı bir televizyon programında “Fethullahçı Terör Örgütü üyeliğiyle” yargılanan polislerin iktidara geldiklerinde görevlerine geri döneceklerini belirtti.

Akşener ayrıca HDP’yi Meclis’e taşıma kampanyasına da destek çıktı. MHP’li vekil "HDP'nin barajı geçip geçmemesinin kendisi için bir mahsuru olmadığını" söyledi.

ulusalkanal.com.tr

# hdp # ergenekon # levent gök # Zekeriya Öz # poyrazköy # celal kara