Şeyma Subaşı'dan yeni sevgili yorumu: Çok küçük ama

Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı'ya, Ilıcalı'nın yeni sevgilisi sorulunca Ayça Çağla Altunkaya hakkında "Çok küçük ama galiba" yorumunu yaptı.

Şeyma Subaşı'dan yeni sevgili yorumu: Çok küçük ama

Uzun süre birliktelik yaşayan ve bir çocuk sahibi olan Şeyma Subaşı ve Acun Ilıcalı 2017'de St. Tropez'de yakın dostlarının davetli olduğu bir organizasyonla dünyaevine girmişti. 2018 Kasım'a kadar evli kalan çift, anlaşarak boşanmış ve kızları Melisa için irtibatı kesmemişlerdi.

Ilıcalı ile boşandıktan bir süre sonra İtalyan Guido Senia ile ilişkiye başlayan Subaşı'nın ardından, Ilıcalı'nın da adı Ayça Çağla Altunkaya ile anılmaya başlanmıştı.

Bu konu hakkında ilk defa, iş birliği yaptığı kılıf markasının lansmanında Magazin Burada muhabirinin sorusu üzerine cevap verdi.

Ayça Damla Altunkaya'nın kendisine benzetildiği sorusuyla karşı karşıya kalan Subaşı "Bilmiyorum, görmedim... Benziyor mu?" diye sordu. Yaş farkı hatırlatılınca ise "O konu hakkında yorum yapmayayım. Çok küçük ama galiba" dedi.

Kısa süre önce Bebek'teki kafesini kapatan Subaşı, YouTube dünyasına adım atmış ve kısa sürede 100 bin plaketi almıştı. Subaşı, sosyal medyayı aktif kullanmaya devam ediyor.

ulusal.com.tr

# acun ılıcalı # şeyma subaşı # Ayça Çağla Altunkaya