Gülsüm'den Cavidan'a tuzak! Yemin 210. bölüm izle... Yemin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yemin 211. bölüm fragmanı izle..

Kanal 7'nin sevilen dizisi Yemin 20 Mart Cuma günü, 210. bölümü ile izleyici karşısına çıktı. Yemin 210. bölüm izle... Yemin 211. bölüm fragmanı yayınlandı. Yemin 211. bölüm fragmanı izle... Kanal 7'de her gün yayınlanan Yemin dizisi, seyirciler tarafından ilgiyle izlenmeye devam ediyor. Emir ile Reyhan'ın zorluklarla dolu aşk mücadelesinde onları neler bekliyor? Cavidan'ın hain planlarına Gülsüm engel oluyor...

Gülsüm'den Cavidan'a tuzak! Yemin 210. bölüm izle... Yemin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yemin 211. bölüm fragmanı izle..

Yemin dizisinde dün; Kemal, Narin’le oynadığı evlilik oyununun artık gerçek olmasını ister. Narin’e evlenme teklifi etmeye kararlıdır fakat bu konuda önündeki en büyük engel kardeşi Oya’dır.

Oya, Narin’e olan nefretinden abisinin evlenme teklifi için düzenlediği organizasyonu mahveder. İlk olarak Narin’i başka bir yere yollar daha sonra da abisinin yüzüğünü çalar. Narin ise yemekteyken Kemal’den evlilik teklifi beklemektedir.

Emir, Reyhan’ı mutlu etmek için türlü türlü romantiklikler yapar. Reyhan, hem Emir onu düşündüğü için çok mutlu hem de anne baba olmanın sevincini yaşamaktadır. Cavidan ise çifti uzaktan izlemektedir. Ve Reyhan’ı yavaş yavaş zehirlediğini zannetmektedir! Fakat Reyhan’ın kurtarıcısı Gülsüm olmuştur!

Cemre ile Talaz ise evde birbirlerini tanımaya başlamışlardır... Talaz'ın kaskatı kalbi Cemre ile biraz yumuşamaya başlar ve Cavidan'a o da sırt çevirir.

YEMİN 210. BÖLÜM İZLE

YEMİN 211. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

ulusal.com.tr

# yemin # yemin izle # Yemin fragman # Narin kemal # emir reyhan