'Sevgili okuyucum Nihat Genç'le Veryansın kitabını mutlaka okuyunuz'

Yeniçağ gazetesi yazarı Mevlüt Uluğtekin Yılmaz, Ulusal Kanal Ankara Haber Müdürü Erdem Atay’ın sunduğu ve Nihat Genç’in konuşmacı olarak yer aldığı, Ulusal Kanal'da yayınlanan “Veryansın” programının bant çözümlemelerinden oluşan kitabı köşesine taşıdı. "Sevgili okuyucum Nihat Genç'le Veryansın kitabını mutlaka okuyunuz" diyen Yılmaz, "Bu kitabı size anlatmayı çok isterdim; ama okumanız çok daha önemli. Sayın Erdem Atay'ı ve şuur dünyamız Nihat Genç'i sevgiyle, saygıyla alkışlıyorum. Böylesi harika bir eseri yayımladığı için Kaynak Yayınları'nı gönülden kutluyorum" ifadelerini kullandı.

Yeniçağ gazetesi yazarı Mevlüt Uluğtekin Yılmaz'ın yazısının ilgili bölümü şöyle:

"Değerli okuyucum; çalışma masamda epey kitap var. Zaman içinde elbette onları sizlere anlatarak sunacağım. Hatta şimdi Nihat Genç'le Veryansın adlı harika bir kitaptan başlayabiliriz...

Sevgili "Nihat Genç'le Veryansın", çok ilginç bir kitap. Kitabın ilginçliği kuşkusuz Nihat Genç'in varlığından doğuyor. Ama Sayın Erdem Atay'ın Nihat Genç'i harika bir yöntemle konuşturması da gerçekten çok güzel.

Sevgili okuyucum; çok açıkça ifade etmeliyim ki; Nihat Genç, Türkiyemizin özellikle acı gerçeklerini yüreğinde taşıyan bir bilgedir! Ben Nihat Genç'i tanıyanlardan birisiyim. Ülkemizdeki gerçekleri güneşin aydınlığında sunan onun gibi çok az kişi vardır.

Açıkça yazmam gerekirse; Nihat Genç'i tanımlamak kolay değildir. Hani eskilerde mahallenin delikanlısı olurdu ya; işte Nihat Genç adlı bilge de, devletini-halkını insanca gerçeklerle kimseye eğilmeden-bükülmeden koruyan bir bilgedir!

Çünkü Nihat Genç, bizim unuttuğumuz hafızamızdır!

Onun yüreği koca bir dünyadır!

Sevgili okuyucum Nihat Genç'le Veryansın kitabını mutlaka okuyunuz.

Bu kitabı size anlatmayı çok isterdim; ama okumanız çok daha önemli. Sayın Erdem Atay'ı ve şuur dünyamız Nihat Genç'i sevgiyle, saygıyla alkışlıyorum.

Böylesi harika bir eseri yayımladığı için Kaynak Yayınları'nı gönülden kutluyorum"

HEMEN SATIN ALMAK İÇİN TIKLAYIN

ulusal.com.tr

# ankara # ulusal kanal # kaynak yayınları # yeniçağ # nihat genç # veryansın # erdem atay