Hadi 3 Nisan 2019 Çarşamba bugün joker kodu ve ipucu sorusu paylaşıldı! Şarlo kimdir

Para ödüllü bilgi yarışması Hadi'nin 3 Nisan 2019 çarşamba günkü yarışmalarının ödülü ne olacak? Hadi'den beklenen çarşamba sürprizleri nedir? Günün yarışmaları neler? İpucu sorusu; 1 deniz mili uzunluğunun metrik hesaba göre kaç metreye denk geliyor... Ailece Hadi'nin ipucu sorusu ise filmlerden geliyor... Şarlo karakterine hayat veren ünlü oyuncu kimdir

Hadi 3 Nisan 2019 Çarşamba bugün joker kodu ve ipucu sorusu paylaşıldı! Şarlo kimdir

Hadi'nin bugün ilk yarışması 12.30'da'da başlayacak ödülü 10 bin TL...

İpucu sorusu da şöyle:

“Uzunluk ölçüleri bizlere günlük yaşamımızda birçok kolaylık sağlar. Tarihte değişik yöre ve ilgi alanlarında farklı uzunlukta kullanılmış ve halen kullanılmakta olan deniz mili; bir meridyenin bir dakikalık yay parçasına karşılık gelen uzunluk birimidir. Peki siz 1 deniz mili uzunluğunun metrik hesaba göre kaç metreye denk geldiğini biliyor musunuz?”

Yanıtı “1852 metre” olacak...

AİLECE HADİ

Günün ikinci yarışması Ceyda Düvenci'nin sunumuyla 19.30'da Ailece hadi oldu. İpucuyla ilgili yapılan açıklamada şöyle denildi:

"Bugün sizlere yarattığı modern palyaço 'Şarlo' karakteri ile dünya üzerinde filmlerinin gösterildiği her ülkede insanların hayranlığını toplamış İngiliz sinema yönetmeni, oyuncu, yazar ve komedyen kişiyi soruyoruz sevgili hadiciler. Sizce kimden bahsediyor olabiliriz?"

Yanıt "Charlie Chaplin" olacak...

HADİ NEDİR?

Binlerce kişinin aynı anda yarışmaya katılabildiği Popüler para ödüllü mobil canlı bilgi yarışması Hadi nedir? Nasıl oynanır? İşte yanıtı...

Günde ortalama iki kez yayınlanan yarışma, kazanan katılımcıların binlerce lira gerçek parayı aralarında paylaşmasıyla sonuçlanıyor. Yarışmacıların 12 soruyu bilmeleri durumunda büyük ödülü kazanmaya hak kazanıyor. Telefon uygulamasını indiren kullanıcılar eğlence ve heyecanı bir arada yaşıyor.

Yarışmaya erişmek için Hadi uygulamasını indirmek yeterli oluyor. Uygulamayı kullanmak da ücretsiz. Önceden bildirilen yarışma saatinde uygulamaya giren kullanıcılar yarışmaya katılabiliyor. Uygulamayı açık tutarak yarışmanın başlanması bekleniyor. Yarışmaları Merve Toy ya da Müge Boz sunuyor. Başarılı sunucuların bazen ünlü konukları da oluyor.

Yarışma başlayınca sunucuların açıkladığı sorulara 10 saniye içinde yanıt vermek gerekiyor. Çoktan seçmeli cevaplardan doğru olan tıklandığında bir sonraki soruya geçmeye hak kazanılıyor.

Yarışma esnasında yarışmacılar canlı yayında yazışabiliyor. Hakaret içeren mesajlar Hadi yönetimi tarafından engelleniyor.

Öte yandan arkadaşını yarışmaya üye yapanlar bir can hakkı kazanıyor.

# bugün # joker # hadi # ipucu # çarşamba # deniz mili # charlie chaplin