Abdullah Gül siyasete mi dönüyor?

11'inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün yakın dostu gazeteci Fehmi Koru, Abdullah Gül'ün AKP'ye geri döneceğini üstü kapalı olarak duyurdu. Taha Kıvanç mahlasıyla yazan Koru, erken seçim ihtimalinde, Gül'ün de sahneye çıkacağı mesajını verdi

Abdullah Gül siyasete mi dönüyor?

11'inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün yakınındaki isimlerden biri olan Fehmi Koru, Abdullah Gül'ün yeniden siyasete döneceğini duyurdu. Koru bu duyuruyu, Taha Kıvanç mahlasıyla yazdığı yazıda üstü kapalı şekilde yaptı.

Kıvanç yazısında, bayramdan bir gün önce "siyasetin ta göbeğinde bulunan bir dostu" ile görüştüğünü belirtti. O dostunun sözlerini aktaran Kıvanç, "erken seçim" isteyenlere mesaj verdi.

Taha Kıvanç arkadaşının, erken seçim yapılırsa, Abdullah Gül'ün siyasete döneceği mesajını verdiğini aktardı.

Kıvanç, "Diyelim YSK seçim tarihi olarak kasım veya aralık ayları içerisinde bir pazar gününü belirledi. Yani en erken 4 ay sonrasını... Bu 4 ay içerisinde siyasete yeni bir renk katılırsa ne olur? Seçime katılmaya hak kazandığı bilinen partilerden birinde meydana gelirse bu renklenme? Ülkede temayüz etmiş, “Bu kişi ve kişiler siyasi hayatta olmalı” diye iç geçirilen şahsiyetleri bünyesinde toplarsa o yeni renklenen parti?" ifadelerini kullandı,

AKP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Çelik de Abdullah Gül'le zaman zaman görüştüğünü, Gül'ün AKP için önemli biri olduğunu söyledi.

ulusalkanal.com.tr

# abdullah gül # siyaset # Fehmi Koru