Üniversiteli Rasim Ozan Kütahyalı'dan Orhan Pamuk'a oryantalizm sorusu

Köşe yazarı Rasim Ozan Kütahyalı'nın Orhan Pamuk'a soru sorduğu video sosyal medyada gündem oldu. Geçtiğimiz günlerde 32. Gün programının arşivinden bir video paylaşıldı. Videoda, programda Nobel ödüllü yazar Orhan Pamuk'a oryantalizmle ilgili soru yönelttiği görüldü.

Üniversiteli Rasim Ozan Kütahyalı'dan Orhan Pamuk'a oryantalizm sorusu

Geçtiğimiz günlerde 32. Gün programının arşivinden bir video paylaşıldı. Güneş gazetesi yazarı Rasim Ozan Kütahyalı'nın Nobel ödüllü konuk Orhan Pamuk'a soru sorduğu video sosyal medyada gündem oldu.

Videoda Kütahyalı'nın Pamuk'a oryantalizm ile ilgili soru sorduğu görüldü.

RASİM OZANTWITTER HESABINDAN PAYLAŞTI

Rasim Ozan Kütahyalı da o videoyu Twitter hesabından paylaştı. Kütahyalı paylaştığı videoya ''O dönem BaşbakanBülent Ecevit, CumhurbaşkanıAhmet Necdet Sezer, Tayyip Erdoğan yasaklı siyasetçi. Orhan Pamuk’a oryantalizm meselesini soruyorum. Edward Said henüz hayatta o zaman'' notunu düştü.

Rasim Ozan Kütahyalı ayrıca takipçilerine videoyu dikkatli izlemelerini söylerken, o günün detaylarını da yazacağını belirtti.

MEHMET ALİ BİRAND'DAN KOPENHAG KRİTERLERİ SORUSU

Programda ayrıca o gün Mehmet Ali Birand'ın öğrencilere ''Aranızda Kopenhag Krtilerlerini bilen var mı?'' sorusunu yöneltiyor.

Söz alan Rasim Ozan Kütahyalı konuyla ilgili olarak ''Şahsen kriterlerin ülkemizde uygulanması gerektiğini düşünüyorum'' yanıtını veriyor.

# erdoğan # cumhurbaşkanı # twitter # Başbakan # tayyip erdoğan # recep tayyip erdoğan # nobel ödülü # rasim ozan kütahyalı # bülent ecevit # rasim ozan # ahmet necdet sezer # mehmet ali birand # orhan pamuk