Vatan Partisi’nden iki önemli kurultay: Doğu Perinçek Güdül ve Sarıoba'da üreticilerle buluşacak

Ağır girdi maliyetleri altında ezilen Ankara çiftçisi, Vatan Partisi’nin 12-13 Eylül’de yapacağı Üretim Devrimi kurultaylarında bir araya gelecek. Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek’in katılacağı kurultaylarda çiftçinin sorunları ve çözümler konuşulacak. Vatan Partisi, Polatlı ilçesinin Sarıoba köyünde ve Güdül ilçesinde yapılacak kurultaya tüm Ankaralıları davet etti.

Vatan Partisi’nden iki önemli kurultay: Doğu Perinçek Güdül ve Sarıoba'da üreticilerle buluşacak

Ankara, Amasya, Çorum, Mardin... Üretim Devrimi Kurultaylarını sürdüren Vatan Partisi serbest piyasa ekonomisinin altında ezilmek istemeyen çiftçilerle buluşacak.

Türkiye’nin dört bir yanında yapılan Üretim Devrimi Kurultaylarına yenileri eklenecek. Vatan Partisi, 12-13 Eylül’de Ankara’da Üretim Devrimi Kurultayları yapacak. Kurultaylara Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek de katılacak.

Ankara’da yapılacak Üretim Devrimi Kurultaylarında çiftçileri sorunlarını anlatacak. Vatan Partisi ise çözüm önerilerini sunacak.

Vatan Partisi Ankara İl Başkanlığı, 12 ve 13 Eylül’de Ankara’da yapılacak Üretim Devrimi kurultayları için tüm Ankaralılara çağrı yaptı.

Vatan Partisi Ankara İl Başkan Yardımcısı Eren Yıldız, ''Tüm halkımızı, Güdüllüleri davet ediyoruz.'' dedi:

- Polatlı’nın çeşitli köylerinden Avşar köyümüzden buluştuk. Genel Başkanımız oradan ilan etti. Herkes duysun dedik. Çiftçi ayağa kalkıyor dedik.

- Biri 12 Eylül’de Polatlı Sarıoba köyünde, Türkiye’nin tarımı kalkındıran köylerinden birisi. Diğeri ise hemen ertesi günü Güdül köy meydanında gerçekleşecek. Tüm halkımızı, Güdüllüleri buraya davet ediyoruz.

Vatan Partisi Ankara İl Sekreteri Emre Can da çağrısında, Türkiye’nin bir üretim devrimine ihtiyacı olduğunu vurguladı:

- Türkiye’nin bir üretim devrimine ihtiyacı var. Ortak bir iktidar amacıyla üretim devrimi kurultaylarımızı gerçekleştiriyoruz.

- Türkiye’nin önünde çok zor günler duruyor. Ekonomik olarak Türkiye artık bir karar aşamasında. Borçlanma ekonomisi ile artık bir yere gidilemeyeceğini herkes gördü. Vatan Partisi olarak bizler de köylerimizde üreticilerimizle buluşuyoruz ve Vatan Partisi’nin çözümlerini anlatıyoruz.

- Artık çiftçilerimiz mazot, gübre konusunda devletten bir atak bekliyorlar ve üretimi her türlü desteklenmesini bekliyorlar. Biz de Vatan Partisi olarak çözümlerimizi kendilerine iletiyoruz. Vatan Partisi’nin iktidarında üretimin destekleneceğini üreten bir Türkiye kuracağımızın sözünü veriyoruz.

# ankara # vatan partisi # Doğu Perinçek # üretim # Vatan # emek # kurultay # ziraat # Polatlı # üretim devrimi # v # üretim kurultayı # Güdül # vatan partisi ankara il başkanlığı # Ankara İl Başkanlığı # vatan partisi ankara