Zeliş hamile mi? Arka Sokaklar 541. bölümde neler oldu... Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Arka Sokaklar'ın yeni bölüm fragmanı yayınlandı... Arka Sokaklar'ın 541. bölümünde neler oldu? Arka Sokaklar son bölüm özeti...

Zeliş hamile mi? Arka Sokaklar 541. bölümde neler oldu... Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Arka Sokaklar'ın yayınlanan son bölümünde; Nadya, Abdülbaki'nin vurması sonucu ağır yaralanmış ve hemen ameliyata alınmıştı. Zor geçen ameliyattan sonra Nadya hayata tutunmayı başarmıştı; fakat, komaya girdiği için ölüm tehlikesi devam etmekteydi. Onu ameliyat eden Dr. Mehmet, Engin Müdüre olumlu olumsuz her şeye hazır olmalarını söylemişti. Hal böyleyken umut verici haber gelir. Nadya, koma dönemini hızlı atlatmıştır. Dr. Mehmet yaptığı tetkikler sonucunda iyileşme süresi boyunca dikkat edilmesi ve sahadan uzak durması gerektiğini söyler. Engin Müdür duydukları karşısında çok mutlu olur. Bu mutluluğunu da Nadya ile kutlar.

Kurye Tarık, adamı ile birlikte sahte pasaportla bir otele yerleşmiştir. Alman İstihbaratı, bu sahte pasaportun izini bulmuş ve bir ajanını otele yerleştirmiştir. Ajan kadın kaydettiği bilgileri Nadya ile paylaşır; Nadya da, Engin Müdürle... Engin ve Nadya, Kurye'yi tanırlar ve hemen operasyon için hazırlanırlar. Bu durumu da telsizden anons geçerler. Bu sırada habere giden Zeliş, anonsu duyar. Arabaya atladığı gibi otele gelir. Kurye, Enginlerin baskınından kurtulmayı başarır ve bir araba ile kaçmaya çalışır. Zeliş, onu fark eder ve yanında getirdiği silahla karşısına dikilir.

Rıza Baba, savcıya verdiği sözü tutamadığından ve yaşanan acı olaylardan sonra meslekten istifa etmeye karar verir.

Arka Sokaklar'ın yeni bölümünde; Rıza Baba istifa etmeye karar verince ekip toplu olarak istifa ediyor!

Rıza Baba Nevres yüzünden istifa dilekçesini vermeye karar verir. Bu duruma daha fazla dayanamamaktadır. Ancak ekibin Rıza Baba'yı bırakmaya niyeti yoktur. Mesut önderliğinde herkes istifa dilekçesini verir. Rıza Baba şaşırmıştır.

ARKA SOKAKLAR 542. YENİ BÖLÜM FRAGMAN

ulusal.com.tr

# arka sokaklar # Arka Sokaklar izle # Arka Sokaklar son bölüm # Arka Sokaklar 541. bölüm # arka sokaklar yeni bölüm # Arka Sokaklar 542. bölüm