Ali'nin babası öldü! Mucize Doktor'un yeni bölümü yayınlanacak mı? Mucize Doktor 28. bölümde neler yaşandı? Mucize Doktor 29. bölüm fragmanı izle…

FOX TV'nin sevilen dizisi Mucize Doktor 26 Mart Perşembe akşamı 28. bölümü ile ekranlara geldi. Ali, babasının ölümcül hastalığını yenmek için her şeyi yapar. Mucize Doktor 29. bölüm fragmanı izle... Mucize Doktor'un son bölümünde neler yaşandı?

Ali'nin babası öldü! Mucize Doktor'un yeni bölümü yayınlanacak mı? Mucize Doktor 28. bölümde neler yaşandı? Mucize Doktor 29. bölüm fragmanı izle…

Reyting rekortmeni farkındalık dizisi Mucize Doktor, Berhayat Hastanesi'nde yaşanan heyecanlı konuları ele alıyor.

Mucize Doktor'un yayınlanan son bölümünde; Ali, Nazlı'ya sevgi dolu bir adım atar ve onun için tabularını yıkar. Ali ve Nazlı sarılarak uyur ama Ali'nin aklından babası çıkmaz. Ve sonunda imkansıza karar verip babasını kurtaracağını söyler. Ferman dahi onu kararından döndüremez.

Hikmet ise hastaneden gitmek için inat eder, Gülcan onu durdurmaya çalışırken Adil Hoca'dan yardım ister. Adil Hoca, Hikmet'e gitmekte özgür olduğunu söyler fakat serumsuz yaşayamayacağını da belirtir. Hikmet, hastaneden çıkamaz!

Bu sırada acile Sibel adında bir hasta gelir. Yetersiz beslenme ve aşırı egzersiz nedeniyle vücudu iflas etme eşiğine gelmiştir. Kalp ameliyatına girmesi gereken Sibel, hala yemek yemeyi reddetmektedir. Hastalığının sonunda sevme yetisi bile elinden alınacaktır ama oğlu için her şeyi göze alır.

Ali ise babasınu kurtarmak için elinden geleni yapsa da Hikmet'in ölümünü engelleyemez fakat sonunda babasıyla barışır.

Dizinin yeni bölümünün önümüzdeki hafta yayınlanıp yayınlanmayacağı önümüzdeki günlerde açıklanacak.

MUCİZE DOKTOR 29. BÖLÜM FRAGMANI

Dizinin yeni bölüm fragmanı önümüzdeki günlerde yayınlanacak...

ulusal.com.tr

# Mucize Doktor # Mucize Doktor fragman # Mucize Doktor izle