"Türk sihirbaz sahneye çıktı"

Avrupa basını, Milli futbolcumuz Arda Turan'a, Atletico Madrid'in Rayo Vallecano ile oynadığı maçta attığı 2 gol sonrası övgü yağdırdı.

"Türk sihirbaz sahneye çıktı"

Milli futbolcumuz Arda Turan, Atletico Madrid'in Rayo Vallecano ile oynadığı maçta iki gol kaydederek galibiyetin mimarlarından oldu.

Avrupa basını, manşetlerinde yıldız futbolcunun bu performansından övgüyle bahsetti.

Marca Gazetesi, Arda Turan'ın Atletico Madrid'e pek çok oyuncudan daha fazla katkı sağladığı değerlendirmesinde bulundu.

Gazete ayrıca, ilginç bir istatistiği okuyucularıyla paylaştı. Buna göre, iki gol kaydeden Arda Turan, Nihat Kahveci'nin ardından La Liga'da en skorer ikinci Türk oyuncu oldu.

Sport gazetesi, Arda Turan'ın maç boyunca ortaya koyduğu dinamik performansa dikkat çekti. Gazete, Arda'nın maç sonu açıklamalarına gündeminde geniş yer verdi. 26 yaşındaki yıldız, "Sağladığım her katkı beni bir adım öteye taşıyor. Performansımdan ötürü çok mutlyuyum" diye konuştu.

Eurosport'un internet sayfasında, Rayo Vallecano'ya iki gol atan Arda Turan için "Türk sihirbaz sahneye çıktı" manşeti kullanıldı. Arda Turan'ın, Atletico Madrid'in zirve yarışındaki en büyük silahı olduğunu yazan internet sitesi, milli oyuncuya övgülerde bulundu.

İngiltere basınından Guardian ise, Arda Turan'ın performansıyla göz doldurduğunu belirtti. Gazete, Arda Turan'ın takıma güç verdiğini ve galibiyetin en önemli mimarı olduğunu yazdı.

ulusalkanal.com.tr

# milli futbolcu # Arda Turan # athletico madrid # la liga