Son dakika! İstanbul'daki deprem sonrası 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde çökme mi oldu? Emniyet açıkladı

Marmara Denizi Silivri açıklarında meydana 5,9 gelen depremden sonra 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde çökme iddialarına İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden açıklama geldi. Emniyet, Boğaz Köprüsü'nde herhangi bir hasarın olmadığı açıklandı. Görüntünün köprüde bayrak asılması sırasında çekildiği köprünün herhangi bir hasar almadığı öğrenildi. AFAD tarafından yapılan açıklamada, "En büyüğü 4,1 büyüklüğünde 28 artçının oluştuğu deprem sonrası Boğaziçi’ndeki üç köprüde de yapısal bir sorun olmadığı belirlendi." denildi

Son dakika! İstanbul'daki deprem sonrası 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde çökme mi oldu? Emniyet açıkladı

Marmara Denizi Silivri açıklarında meydana 5,9 gelen depremden sonra 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde çökme iddialarına İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden açıklama geldi.

Emniyet, Boğaz Köprüsü'nde herhangi bir hasarın olmadığı açıklandı.

GERÇEK ORTAYA ÇIKTI

Görüntünün köprüde bayrak asılması sırasında çekildiği köprünün herhangi bir hasar almadığı öğrenildi.

ERDOĞAN DA AÇIKLADI

Cumhurbaşkanı Erdoğan da "Sosyal medyada bir kadın tweet atmış, 'Köprüleri kullanmayın, halatları koptu.' Böyle densizlikler yapanlar da var. Allah'a şükür böyle bir şey söz konusu değil." dedi.

AFAD DA DUYURDU

AFAD tarafından yapılan açıklamada, "En büyüğü 4,1 büyüklüğünde 28 artçının oluştuğu deprem sonrası Boğaziçi’ndeki üç köprüde de yapısal bir sorun olmadığı belirlendi." denildi.

ulusal.com.tr

# 15 temmuz şehitler köprüsü