Dilek Akagün Yılmaz: Adayım Emine Ülker Tarhan

CHP ve MHP'nin "Çatı" adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'na karşı tepkiler gelmeye devam ediyor

CHP ve MHP'nin "Çatı" adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'na karşı Meclis'teki yurtsever vekillerin adayı Emine Ülker Tarhan lehine bir imza daha atıldı

Ulusal Kanal ekranlarından her cuma canlı olarak yayınlanan, "Kral Çıplak" Programına katılan Anayasa Hukukçusu ve CHP Uşak Milletvekili Prof. Dr. Süheyl Batum'un Emine Ülker Tarhan'ı aday göstererek ilk imzayı atmasının ardından destekler çığ gibi büyüdü. Sosyal medyada büyük memnuniyet gören Tarhan'a yurttaşlardan tam destek mesajları yağdı.

Öte yandan yine Ulusal Kanal'da Hakan Bayrakçı ile Türkiye'nin Seçimi Programına katılan CHP Milletvekili Dilek Akagün Yılmaz da canlı yayında adayının Emine Ülker Tarhan olduğunu açıklayarak 2. imzayı attı. Yılmaz şunları ifade etti.

Ekmeleddin İhsanoğlu Osmanlı'nın değerlerini savunan biri. CHP'nin "Çatı" adayı olmaz. Dolayısı ile biz oraya oy vermeyeceğimizi beyan etmiştik. Emine Ülker Tarhan'ı onurla destekliyoruz. Çünkü biz gerçekten varız. Cumhuriyet değerlerini savunan alternatif adayın öne çıkması için elimizden geleni yapacağız. Tabi burada kişilerin değil düşüncenin öne çıkması önemlidir. Kendi aramızda Emine Ülker Tarhan'ın da Süheyl Batum'un da ve İlhan Cihaner'inde isimleri geçiyor. T İhsanoğlu'nn adaylığı CHP'nin laik çıkışlarının törpülemekle sonuçlanır.

Gökhan Çelik

ulusalkanal.com.tr

# meclis # chp # ulusal kanal # mhp # emine ülker tarhan # Kral Çıplak # Dilek Akagün Yılmaz