90'a bir kala

Usta yazar ve ressam Fikret Otyam, 90'a bir kala yeni yaşını kutladı. Otyam için İstanbul Maltepe Belediyesi doğum günü yemeği düzenlendi. Otyam yeni yaşına ailesi, dostları ve arkadaşları ile birlikte girdi.

Ne kelimeler yeter anlatmaya onu, ne de izlediğiniz bu haber. Çünkü 89 yaşında dev bir çınar Fikret Otyam. 90'a bir kala doğum gününü kutladı.

90'nına merdiven dayayan usta yazar ve ressam Fikret Otyam, 89 yaşına dostları ve sevenleri ile birlikte girdi.

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç'ın düzenlediği kutlamaya, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, Eski CHP Genel Başkan Yardımcısı Onur Öymen, Eski İşçi Partisi Genel Başkan Yardımcısı Erkan Önsel, Aydınlık Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Sabuncu ve Yönetmen Nebil Özgentürk de katıldı.

Etkinlikte, Otyam'ı çok sevindiren bir hediye vardı. Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Otyam adına kurulacak, "Fikret Otyam Müzesi" ve "Fikret Otyam Vakfı"nın kuruluş belgesini Otyam'a verdi. Yönetmen Nebil Özgentürk’ün Fikret Otyam için hazırladığı belgesel ilk kez gösterildi.

40 yıllık hayat arkadaşı Filiz Otyam, Fikret Otyam'ın sevincini ve 60 yıllık mücadelesini anlattı.

"Buralar pek bana göre değil" diyen Fikret Otyam, yanında olan herkese teşekkür etti.

Haber: Deniz ÇağlayanKamera: Mevlüt Aydoğanulusalkanal.com.tr

# Onur Öymen # Deniz Baykal # CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu # Fikret Otyam # doğum günü # Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç