İstanbul'da kritik ekonomi zirvesi: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Nureddin Nebari ve Şahap Kavcıoğlu ile bir araya geldi

Cumhurbaşkanı Erdoğan; ekonomi bürokratlarıyla İstanbul’da bir araya geldi. Ekonomideki son durumun ele alındığı toplantıya, Maliye Bakanı ve Merkez Bankası Başkanının yanı sıra kamu bankalarının genel müdürleri katıldı.

İstanbul'da kritik ekonomi zirvesi: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Nureddin Nebari ve Şahap Kavcıoğlu ile bir araya geldi

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu ile yeni ekonomi modeli ve piyasadaki hareketliliği görüştü.

Basına kapalı toplantıya, Ziraat Bankası, Ziraat Katılım, Halkbank ve Vakıfbank’ın genel müdürleri de katıldı.

Toplantıda, para piyasalarındaki son gelişmeler ve yeni ekonomi programı çerçevesinde Merkez Bankası ile kamu bankalarının atacağı adımlar konuşuldu.

Öte yandan, hafta sonu iş dünyası temsilcileri ile bir araya gelen Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati de bankacılarla ayrıca buluşacak. Nebati, yeni ekonomi modelini bankacılarla paylaşacak, bankacıların modele ilişkin görüşlerini alacak.

# istanbul # erdoğan # enflasyon # Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu # şahap kavcıoğlu # vakıfbank # halkbank # Ziraat Bankası # nureddin nebati # Ziraat Katılım # Yeni Ekonomi Modeli # Ekonomi zirvesi # Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati