Antalya'da Vatan Partisi Korkuteli İlçe Başkanlığı'nı açıldı

Antalya’da, Üreticilerin Milli Hükümetinin yeni bir cephesi daha yaylalar diyarı Korkuteli ilçesinde açıldı. Vatan Partisi Korkuteli’nde ilçe binası açılışını yaptı. Açılışa çok sayıda Korkutelili vatandaş katıldı. İl Başkanı Serdar Üsküplü, Türkiye’nin kur korumalı sisteme geçmesinin önemine işaret etti. Girdi maliyetleri yükünün giderek ağırlaştığına değinen Üsküplü, üreticilerin desteklenmesinin şart olduğunu söyledi.

Antalya'da Vatan Partisi Korkuteli İlçe Başkanlığı'nı açıldı

Vatan Partisiyaylalar diyarıKorkuteli’nde otağını kurdu. İlçe Başkanlığı binasını vatandaşların yoğun katılımıyla açtı. Üreticilerin Milli Hükümetine yeni bir cephe daha kazandırdı.

Mantar ve meyve üretimiyle öne çıkan ilçede açılış öncesi üreticiler ve pazar esnafı ziyaret edildi. Siyasetçileri seçimden seçime gören vatandaşlar, bu ziyarete ilgi gösterdi.

Çiftçiyi üretemeyecek duruma düşüren ekonomideki sorunların Korkuteli’ndeki çözüm mevzisi kapılarını açtı.

Vatan Partisi İl Başkanı Serdar Üsküplü, açılışta konuştu. Türkiye’nin kur korumalı sisteme geçmesinin önemine işaret etti.

Üsküplü, Üreticilerin Milli Hükümetini kurmak için herkesi Vatan Partisi’ne üye olmaya çağırdı.

Vatan Partisi Korkuteli İlçe Başkanı İsmet Karakul ve Yönetim Kurulu üyeleri göreve başladı.

# antalya # vatan partisi # ekonomi # çiftçi # üretim # Tarım # korkuteli # serdar üsküplü # üreticilerin milli hükümeti