MHP'den İBB'ye başlatılan terör teftişine destek

İçişleri Bakanlığı’nın İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne yönelik başlattığı özel teftişe MHP’den tam destek geldi. "Yerinde değerli bir karardır" diyen MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in terör iltisaklı kişilere sessiz kalmasına da tepki gösterdi.

MHP'den İBB'ye başlatılan terör teftişine destek

İçişleri Bakanlığı'nın terör örgütü ile bağlantılı kişilerin açığa çıkartılması için İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik başlattığı teftişe MHP’den destek geldi.

İBB’YE TEFTİŞE MHP’DEN DESTEK

MHP Genel Sekreteri Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, inceleme başlatılmasının değerli bir adım olduğunu söyledi:

- İçişleri Bakanlığının Türkiye'nin bütünlüğüne kasteden terör örgütleri ile irtibatlı ve iltisaklı bazı kişilerin İstanbul Büyükşehir Belediyesinde işe alındığına yönelik tespit ve şikayetler üzerine kapsamlı bir teftiş başlatması yerinde ve değerli bir karardır.

MHP’DEN AKŞENER’E TEPKİ

Büyükataman, teftiş için “Siyasi müdahale” ifadelerini kullanan İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e de tepki gösterdi:

- Bu millet, sandıkta hür iradesiyle attığı oyların sonuçlarına el uzatanları her daim cezalandırmıştır” sözleriyle meseleyi milli iradeye müdahale olarak çarpıtan İP Başkanı, terör örgütü bağlantılı kişilerin belediyelerde yuvalanmasına destek verdiği gibi satır aralarında HDP'li ortaklarına da göz kırpmaktadır. Hanımefendinin kişisel tercihini bilemiyoruz ancak bu aziz milletin hiçbir ferdi, terör örgütü mensupları devlet içinde yuvalansın diye sandığa gitmedi.

Büyükataman, kapatılması gündemde olan HDP'nin Millet İttifakı üyeleri tarafından parti genel merkezlerinde ağırlanmasına da sert çıkıştı. "HDP'yi aklama yarışına girenlerin, belediyeleri terörün arka bahçesi haline getirmek isteyenlerin çabaları beyhudedir” dedi.

# bursa # istanbul # istanbul büyükşehir belediyesi # ekrem imamoğlu # chp # mhp # hdp # İyi Parti # terör örgütü # süleyman soylu # millet ittifakı # meral akşener # ismet büyükataman # millet ittifakı hdp # mhp chp # chp iyi parti hdp # İBB terör teftişi