Sağlık Bakanı Fahrettin Koca yeni yıla sağlık çalışanları ile girdi

Yeni yıla sağlık çalışanlarıyla birlikte giren Sağlık Bakanı Fahrettin Koca,112 telsizinden konuşma yaptı. Salgın dönemindeki fedakar çalışmaya herkesin şahit olduğunu söyledi. Kahraman sağlık ordumuz, yılbaşı gecesi de mesai yaptı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca yeni yıla sağlık çalışanları ile girdi

Salgının seyrini anlattı, son duruma ilişkin bilgi verdi. Sağlık Bakanı Fahrettin Kocayeni yıla sağlık çalışanlarıyla birlikte girdi.

Bakan Koca, yılbaşı gecesi Üsküdar'da bulunan 112 Acil Anadolu Komuta Merkezi'ndeki görevli sağlık çalışanlarıyla bir araya geldi.

Koca, 112 telsizinden anons yaparak bölgelerinde ve istasyonlarında görevli olan diğer sağlık çalışanlarının yeni yılını kutladı.

Salgın sürecinde sağlık çalışanlarının büyük fedakarlıkla çalıştığını vurguladı Bakan Koca.Bu saygınlığın artması için daha fazla çalışılacağını ifade etti.

Sağlık emekçileri yılbaşında da fedakarca çalışmasını sürdürdü. Mardin Kızıltepe Devlet Hastanesi o örneklerden sadece biri...

Kovid-19 hastalarının tedavi edildiği yoğun bakım ünitesinde ve servisinde çalışan sağlık personeli, hastaların durumunu titizlikle takip etti.

Yeni yıla da salgına karşı nöbette giren sağlık çalışanları, ailelerinin yeni yılını telefonla arayarak kutladı.

# pandemi # koronavirüs # 112 # Üsküdar # fahrettin koca # yılbaşı # salgın # kovid 19 # Sağlık Bakanı Fahrettin Koca # yeni yıl # Sağlık Çalışanları