''Kesişme; İyi Ki Varsın Eren'' filminin İstanbul'daki galası Atlas Sineması'nda yapıldı

TRT Ortak Yapımı "Kesişme: İyi ki Varsın Eren" filminin İstanbul'da da gala gösterimi yapıldı. Beyoğlu Atlas Sinemasında yapılan galaya filmin oyuncuları ve şehit ailelerinin yanı sıra Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan ve TRT Genel Müdürü Mehmet Zahit Sobacı da katıldı.

''Kesişme; İyi Ki Varsın Eren'' filminin İstanbul'daki galası Atlas Sineması'nda yapıldı

Haber: Dilek Doğan - Kamera: Melik Nacar

TRT ortak yapımı Kesişme İyi ki Varsın Eren filminin İstanbul'da da galası yapıldı. Beyoğlu Atlas Sinema'nda yapılan galaya ilgi yoğundu.

Film, Trabzon Maçka'da 11 Ağustos 2017'de, teröristlerin kurduğu pusuda şehit olan Eren Bülbül ve Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik'in hayat öyküsünü anlatıyor.

Filmin İstanbul galasına, TRT Genel Müdürü Mehmet Zahid Sobacı, yapımcı Mustafa Uslu, yönetmen Özer Feyzioğlu, başrol oyuncuları İsmail Hacıoğlu, Rahman Beşel, Alayça Öztürk Gidişoğlu, Mutlunur Lafçı, Emir Çiçek, senaristler Mert Dikmen ve Alper Uyar katıldı.

Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan da filmi izlemek için yerini aldı.

Gerçek hayat hikayelerinin anlatıldığı film vizyona girdiği ilk günde rekor kırdı. Film, salgın döneminde bir buçuk günde 190 binden fazla izleyiciye ulaşan Türk yapımı oldu.

# istanbul # trt # sinema # kültür sanat # ahmet misbah demircan # iyi ki varsın eren # mustafa uslu # kesişme # sinema haberleri # İsmail Hacıoğlu