Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar: ''Cezalandırma operasyonları artan şiddet ve tempoda sürecek''

Akçakale’de 3 askerin şehit olduğu saldırıyla ilgili Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'dan yeni bir açıklama geldi. 22 teröristin etkisiz hale getirildiğini belirten akar, "Cezalandırma operasyonlarımız artan bir şiddet ve tempoda sürecek." dedi.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar: ''Cezalandırma operasyonları artan şiddet ve tempoda sürecek''

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Şanlıurfa Akçakale'de 3 askerin şehit olduğu terör saldırısının ardından başlatılan operasyonlara ilişkin bilgi verdi.

AKÇAKALE’DE 22 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Bölgede PKK/YPG hedeflerinin güçlü şekilde vurulduğunu belirten Akar, devam eden cezalandırma operasyonlarında bugüne kadar 22 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

- Sınırlarımızın ötesinden planlı yapılan bu saldırılar tahammül sınırımızı zorlar hale gelmiştir. Şehitlerimizin kanları yerde bırakılmadı, bırakılmayacak. PKK/YPG hedeflerini güçlü şekilde vurduk, bundan sonra da vurmaya devam edeceğiz. Bugüne kadar 22 terörist etkisiz hale getirildi. Bu sayının daha da artacağını değerlendiriyoruz. Cezalandırma operasyonlarımız artan bir şiddet ve tempoda sürecek. Bütün muhataplarımızın mutabakatlar kapsamındaki sorumluluklarını yerine getirmesini beklediğimizi bir kez daha ifade ediyoruz.

Şanlıurfa Akçakale hudut hattında teröristlerce döşenen el yapımı patlayıcının patlaması sonucu 3 asker şehit olmuştu.

# hulusi akar # pkk # terörist # YPG # şanlıurfa # akçakale # Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar # pkk ypg # hulusi akar pkk