Meteoroloji Marmara Bölgesi'ni uyardı

Meteoroloji'den Marmara Bölgesi için uyarı geldi. Yapılan açıklamada bugünden itibaren başlayarak soğuk hava dalgasının ve yoğun yağışların hafta sonu boyunca etkili olacağı belirtildi.

Meteoroloji Marmara Bölgesi'ni uyardı

Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğü İstanbul Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi, Marmara Bölgesi ile ilgili kritik bir açıklama yaptı.

Yapılan açıklamaya göre, Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, İstanbul, Kocaeli, Sakarya ve Yalova, bugünden başlayarak yeni bir yağışlı ve soğuk havanın etkisine girecek.

Soğuk hava dalgasının, 23 Ocak Pazar günü şiddetini artırarak Marmara Bölgesi'nde gelecek hafta sonuna kadar etkili olması bekleniyor.

Meteoroloji, soğuk ve yağışlı hava nedeniyle meydana gelebilecek buzlanma, don ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması uyarısı yaptı.

# istanbul # açıklama # Edirne # sakarya # meteoroloji # kocaeli # yalova # Tekirdağ # kar # Cuma # kar yağışı # Hava durumu # soğuk # yağmur # ocak # kış # buzlanma # kırklareli # don # Pazar # soğuk hava # Cumartesi # hafta sonu # İstanbul Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi