Falyalı cinayetinde yeni gelişme

İş insanı Halil Falyalı'nın öldürülmesine ilişkin İstanbul'da gözaltına alınan 8 şüphelinin emniyetteki işlemleri tamamlandı. Zanlılar adliyeye sevk edildi.

Falyalı cinayetinde yeni gelişme

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) iş insanı Halil Falyalı ve şoförü Murat Demirtaş'ın silahlı saldırıda öldürülmesine ilişkin olayda yeni bir gelişme yaşandı.

Cinayet ile ilgili 9, 12 ve 13 Şubat'ta düzenlenen operasyonlarda, Mustafa ve Mehmet Faysal Söylemez'in de aralarında bulunduğu 6 şüpheli ve 18 Şubat'ta düzenlenen operasyonda Celal B. ve Metin S olmak üzere toplamda 8 şüpheli gözaltına alınmıştı.

8 şüphelinin İstanbul'da emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Zanlılar, adliyeye sevk edildi.

KKTC'de Girne bölgesi Çatalköy mevkisinde 8 Şubat'ta arabasındayken silahlı saldırıya uğrayan Halil Falyalı, ağır yaralı olarak Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılmıştı. Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) Hastanesi'ne nakledilen Falyalı kurtarılamamış, şoförü Murat Demirtaş da olay yerinde yaşamını yitirmişti.

# istanbul # cinayet # türk # KKTC # şüpheli # Devlet # emniyet # zanlı # girne # şubat # Yakın Doğu Üniversitesi # murat demirtaş # halil falyalı # mustafa söylemez # Mehmet Faysal Söylemez